Wandelen

Gisteravond zijn de hulptroepen gearriveerd, broer Joop en zoon Bas. Vanmorgen een wandeling gemaakt van een paar uur, het was tenslotte zondag. 10 April en we liepen alle vier in t-shirt en korte broek, het weer is echt onvoorstelbaar mooi. Flink gedaald en gestegen en onderwijl genoten van de natuur en de kleine dorpjes waar we doorheen kwamen.

Ze zorgen wel voor een vrolijke noot, dit tweetal. Beide behoorlijk gebekt, dus dat gaat de hele dag door tegen elkaar. Bas heeft in zijn grote bus een klein graafmachientje meegenomen en vanmiddag moest dit speelgoed toch echt uitgeladen worden, ze hadden geen geduld meer. Daarom vandaag een extra foto, want hij is zo leuk dat ik hem jullie niet wil onthouden. Hij zat werkelijk te glimmen als een klein kind, die grote zoon van mij.

Reacties

  1. Haha en wat heeft Bas al bruine benen!
    Groeten en veel plezier, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er bestaan van Bas een paar van dit soort foto's. De eerste zullen dateren uit begin jaren 80 maar ik kan me hem ook nog herinneren op een skelter in Limburg of de ardennen en hier met diezelfde glimkop in het Franse land. Kleine jongens worden groot....soms is klein zijn nog even heerlijk!
    Geniet met elkaar en veel succes met de grote klussen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy