Reizen

Vandaag zijn we van Ho Chi Minhstad naar Dalat gereisd, een lange rit van zeven uur. Gelukkig maken we veel stops onderweg, dan voor koffie en thee, dan weer de lunch en ook nog een stop om een koffieplantage te bekijken. Bij de laatste stop onderweg stond dit mooie beeld met daarachter een tempel. Dalat ligt in de Central Highlands van Vietnam op 1600 meter en staat bekend om zijn gematigd klimaat en de natuurlijke omgeving. Met dank aan dit prettige klimaat vind je rondom Dalat veel landbouwgebied, waar groenten, fruit en koffie worden verbouwd. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat de grootste bloementeler hier een Nederlander is. De hotels tot nu toe zijn heel goed, hier een foto van onze kamer in het Golf Hotel in Dalat.


Reacties

 1. daar is niks mee
  kennen jullie daar mekaar nog wel in vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben we geen moeite mee, Karel, maar weinig tijd. We zien veel en genieten volop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's ff anders dan de bedstee van enige weken geleden....

  Maar wat maken jullie een schitterende reis en ik mag meegenieten.
  Vandaag ben je jarig, Marthy. Ik hoop dat ze voor je zingen in het Vietnamees. Gefeliciteerd en ik zal een biertje nemen op je gezondheid. Fijne tijd nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is wel voor me gezongen, maar niet in het Vietnamees. We zitten nu aan het strand, heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marthy, vandaag ben jejarig, of is het miscchien gisteren of misschien morgen bij jullie? In ieder geval hartelijk gefeliciteerd. Maak er een mooie dag van. Maar iedere dag is mooi bij jullie en we genieten mee, dankzij de prachtige plaatjes en bloemrijke tekst. We kijken uit naar meer.
  Hartelijke groet voor jullie beiden van Maria en Kees

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy