Helmpje

Kleine Luuk had wat scheefgroei van zijn schedel en heeft nu een redressiehelmpje aangemeten gekregen. Buiten verwachting doet hij het heel goed met dat helmpje op zijn hoofd, heeft er geen last van en slaapt er zelfs zo nu en dan al mee. Het staat zelfs leuk, accentueert zijn dikke toet en stralende ogen. Oké, dit is oma die hier schrijft, maar hij is er echt koddig mee!

Reacties

 1. Kees en Maria vinden kleine Luuk inderdaad heel koddig met zijn helmpje. Zo'n kleintje zit er helemaal niet mee hebben wij ook gemerkt. Het zoontje vab mijn nicht had ook een scheef hoofd, maar welk heel erg, zodat hij geopereerd moest worden en daarna maanden een helmpje moest dragen .het gaf helemaal geen problemen en zijn hoofd is nu recht.

  Jullie zijn wel meteen weer actief!! Tripje naar de Ardennen. En volgens mij gaan jullie binnenkort ook weer naar de Ardèche! En inmiddels kunnen jullie genieten van het hollandse voorjaar!
  En de berichtgeving gaat onverminderd door! Ik kijk er naar uit!
  Kees en Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We gaan inderdaad volgende week zaterdag, 31 maart, in gezelschap van broer Joop weer naar Frankrijk. Jan is al in de Ardêche en blijft tot de Pasen, dus we zullen hem nog zien. Ik kijk er naar uit om heerlijk in mijn tuin te gaan werken, krijg de kriebels met dit mooie weer. De aardappels moeten erin!
  Lieve groet,

  Marthy en Martien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje - om heel lang te knuffelen.
  By the way: waar haal je in Godsnaam al die energie vandaan?
  Kan ik die van jou ergens kopen of zo iets......

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy