In de bus

Een maand of drie geleden vroeg buurvrouw Marie-Christine of wij het goed zouden vinden als er brievenbussen opgehangen zouden worden aan de muur van onze garage. Waarom de goede man dat niet rechtstreeks aan ons vroeg is me een raadsel maar wij hadden er geen problemen mee. Maar jullie krijgen geen brievenbus, zei ze, want jullie zijn geen permanente bewoners. Wij wonen hier verdorie zo'n zeven maanden per jaar en dan geen brievenbus? Trouwens, hoe komt de post dan bij ons?  Allemaal vragen waar ze geen antwoord op wist. Tsja, dan vinden wij het niet goed dat ze daar komen te hangen, zeg dat maar tegen de postbode, was ons antwoord. Of we moeten natuurlijk wel een bus krijgen. Afgelopen week zijn ze opgehangen, de sleutel lag in onze oude brievenbus en onze naam staat op de bovenste linker brievenbus. Lekker, puh!!!!

Reacties

 1. Waarom zou je een brievenbus nemen, hij gooide het toch altijd in de brievnbus aan je deur, is toch dichterbij..?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is het juist. In het kader van bezuinigingen (blijkbaar) loopt de postbode voortaan niet meer door ons dorpje om bij ieder huis iets in de bus te stoppen, maar gaat de post bij onze garage in de bussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt gelijk lekker puh..
  stommerds.............
  Wat was jouw winst bij filippi in Livron?
  X X Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er gaat vanavond een foto op het blog met een deel van mijn aanwinsten van afgelopen week. Bij Filippi kannetjes en glaswerk gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy