Doorgaan naar hoofdcontent

Naderend vertrek

Gisteren zijn onze twee bouwvakkers naar huis gegaan en vanmiddag heeft de timmerman zijn werk afgemaakt. Op het gevaar af dat ik jullie ga vervelen met foto's van ramen, toch nog eentje, want ik ben er zo trots op. Dit zijn de openslaande deuren in het woonvertrek van de gîte. Ze zitten hoog in de muur en gaan daarom als ramen gebruikt worden, niet als deur. Hieronder komt het keukenblok te staan. Verder zijn we druk aan het schoonmaken, Mart de bouwplaats en ik het huis en en passant hebben we samen ook de moestuin nog even opgeruimd.

Reacties

Anoniem zei…
Goeie en veilige reis naar Nederland
Gros bisous
Renee
Suzan zei…
Marthy, geweldig mooi zo de doorkijk van binnen naar buiten.Ik ga de bouwvorderingen en je leuke verhaaltjes de komende tijd wel heel erg missen. Kan jij me vertellen of de muren van jullie huis en schuur droog-gestapelt zijn, want ik zie wel cement langs de kozijnen? Misschien een domme vraag van een leek! Je afspraak is a.s. maandag om 15.00 uur, groet Suzan.
Marthy zei…
Suus, wat leuk dat je reageert. Vroeger gebruikte men leem, genoeg voorradig hier. Later werd er wel cement gebruikt. Mijn verhaaltjes blijven komen,hoor, alleen niet over de bouw.Tot maandag.