Doorgaan naar hoofdcontent

Ooit!

Er waren wat mensen die op mijn vernieuwde blog de foto van ons huis misten. Dus toen we vanmorgen naar Intre wandelden heb ik een foto genomen vanaf de overkant, daar heb je een goed zicht op ons dorpje. Ik hoop dat ik hiermee wat goed maak, ook al is het maar tijdelijk. Goed is te zien hoe er op het tweede terras heel wat grond, stenen, balken en planken liggen. Dat moet ooit allemaal een plek krijgen. Ik zeg ooit, want wanneer zit nog even niet in ons denkpatroon.

Reacties

karel zei…
is het geen plaatje
en de schoorsteen rookt goed
lekker warm
Emie zei…
Is het linker huis met de rode luiken het gastenhuis? Mooi geheel trouwens, Marthy. Ooit heeft alles zijn plek en verzin je weer iets om het te vervolmaken. Het houdt je leuk bezig. Tenminste, zo vergaat het ons. Zal bij jullie niet anders zijn, denk ik.
Marthy zei…
Nee, Emie, zo groot zijn we niet. Het middelste huis met de lichtblauwe luiken is van ons. De luiken van de tuinkamer links zijn gesloten. Ons gastenhuis bevindt zich achter ons huis.
Unknown zei…
Kijk elke dag uit naar je blog, knap om altijd een interessant verhaaltje met mooie foto te maken. Wij hebben 13 jaar een oude boerderij in de Bourgogne gehad, vanaf ruïne tot comfortabel woonhuis en weten dus waar je het over hebt. Sterkte en veel plezier!
Marthy zei…
Wat leuk om een reactie van je te mogen ontvangen."Oude boerderij gehad", nu niet meer?
Unknown zei…
Nee, vorig jaar hebben we de boerderij verkocht. Missen het leven in LDF nog wel af en toe, maar onze leeftijd (75) speelde een rol.(Ik weet niet hoe ik Unknown kan veranderen maar ik heet Ineke)
Marthy zei…
Ineke, ik kan me goed voorstellen dat je het leven hier nog af en toe mist. We hebben vrienden die hier jaren gewoond hebben en vijf jaar geleden door wat gezondheidsproblemen en ook hun leeftijd terug verhuisd zijn naar Nederland. Nog steeds hebben ze af en toe wat heimwee. Als je een reactie achterlaat, klik daarna op Naam/URL en vul dan je naam in. Het vakje URL laat je leeg. Succes!