Huishoudelijk leed

In mijn strijd tegen stof en gruis ben ik de eeuwigdurende verliezer hier in huis. Een grote houtkachel die dag en nacht brandt, manden met stookhout, kerels die stof en gruis meebrengen op hun kleding, er is niet tegenaan te werken. Heb je net de badkamer spic en span moet er weer iemand met een overal vol stucresten naar toilet. Ik laat het dan maar zo tot de volgende keer, anders blijf je aan de gang. Maar, om de feestvreugde te vergroten hebben de mannen nu een dikke electriciteitskabel over mijn plafond gespannen naar de oude meterkast. Was nodig omdat we kachels en een ontvochtiger in de gîte geplaatst hebben om de boel te laten drogen en dit behoefde een wat dikkere kabel. Er wordt ook gedreigd dat ze vloer hier open gaan breken voor allerlei water- en verwarmingsleidingen. Ik heb terug gedreigd dat ik dan stop met koken. Eerst mijn bijkeuken klaar in het nieuwe gedeelte!

Reacties

 1. Zo is her als je hen hun gang laat gaan heb je nergens meer een schoon plekje
  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met geen eten dreigen helpt, want ze hebben me vanavond beloofd dat eerst de bijkeuken en daarboven onze slaapkamer klaar zullen maken voor ze hier gaan hakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd al geweten dat jij je mannetje (vrouwtje) staat - jij laat het kaas niet van je brood eten.... Chapeau hoe jij met de heren, de ontberingen en de stof omgaat. Het is elke morgen weer een feestje om je blog te lezen. Moed houden hoor - alles komt goed, schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tuurlijk Ien, alles komt (ooit) goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy