SaharaIk ben al twee keer in Marokko geweest en vind het een prachtig land. Mart en ik zijn al jaren van plan om er eens heen te gaan. Vanuit Le Serret in het vroege voorjaar door Spanje reizen, oversteken, en dan nog een paar weken door Marokko trekken en dan het liefst naar het zuiden, het Atlasgeberge en de Sahara. Ik ben zelf niet verder gekomen, en dan nog met een dagtrip, dan Ouarzazate in de Atlas, maar als je dat gezien hebt wil je meer. Tine, dochter van onze Belgische vrienden in buurdorp Les Peyses, heeft samen met haar vriend een bedrijfje opgericht wat trekkings organiseert. Kijk eens op de mooie site van Saharatouring, ikzelf word er erg hebberig van.

Reacties

 1. Ik vind Marokko ook geweldig! De kleuren, geuren, mensen... zo bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij wonen er in Marokko Marokkanen! Daar heb ik er in mijn werk genoeg van gezien dus al kreeg ik zo'n vakantie voor niks..... (Ieder zijn mening hoor Marty)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Precies El, de kleuren, de geuren, de mensen. En dan doorlopend je fototoestel onder handbereik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Andre, vanuit jouw werkachtergrond kan ik enigzins begrijpen wat je bedoelt, al heb ik er wel een beetje moeite mee. Maar ik weet dat jij me dat niet kwalijk neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wil ik nog graag een keer heen! hou het zeker in gedachte. Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy