Doorgaan naar hoofdcontent

De eerste meters

Ik heb vandaag niemand uit Nederland aan de telefoon of skype gehad dus weet niets over de weersomstandigheden daar, maar hier was het verrukkelijk. Aanvankelijk leek het niets te worden vanmorgen en ik aarzelde met het aanzetten van de wasmachine, maar in de loop van de morgen kwam de zon goed door en steeg te temperatuur. Lekker vanmiddag een poosje in mijn tuin gewerkt, de eerste meters van mijn border zijn schoon. Met de mannen buiten koffie gedronken en die was is kurkdroog.

Reacties

marianne zei…
Ik wel. Er scheen een zonnetje maar het was KOUD. Groetjes uit een wisselvallige Lozere
Kees en Maria zei…
Inmiddels zul je wel op e igerlei manier contact met nederla d gehad hebben, maar:HET IS HIER EXTREEM KOUD!!!!!! die fraaie foto van jullie tuin maakt jaloers. Mijn sneeuwklokjes hebben zich verstopt. Als hun naam klopt moeten ze wel weer tevoorschijn komen. Voorlopig zitten we heerlijk bij de houtkachel.
En die mannen werken bij jullie werken stug door!
Dag, Kees en Maria
Emie zei…
Mooie nieuwe kop heb je!
Marthy zei…
Inmiddels hebben we het acht uur journaal gezien met de verschrikkingen in Noord Frankrijk.
Je zal daar maar een etmaal vast staan in de sneeuw! De meteo geeft hier nu ook wat kouder op, maar ik hoop niet zooo koud.
Marthy zei…
Dank je Emie. Die met de sneeuw was mooi maar na vandaag niet meer op zijn plaats. Na de berichten uit het noorden gezien te hebben hoop ik hem niet meer uit het archief te moeten halen.