Doorgaan naar hoofdcontent

Aangekleed

Jarenlang stond dit hoekkastje op onze Franse slaapkamer volgepropt met boeken. Die boeken zitten nog wel een poosje in de verhuisdozen en dit kastje stond vochtig te worden in een kelder bij buurman Robert. Vanmorgen de hal schoongemaakt, die opeens wel erg leeg was nadat ik alle zooi die erin stond opgeruimd had. Dus kastje schoongemaakt, jampotten erin, wat leuke brocantevondsten erop en zie daar, mijn hal is meteen een beetje aangekleed.

Reacties

Emie zei…
Je kunt zo een winkeltje beginnen. Alweer een leuk kastje, zeg!
Marthy zei…
Dit is inderdaad een leukerdje en die gaat beslist niet in de verkoop. Hij staat daar mooi en ik denk dat dat zo blijft.
Jacek zei…
Ik vind die potjes jam een beetje rommelig staan, horen die niet gewoon in de voorraadkast / kelder? en ze hebben ook niet allemaal dezelfde deksel. Huishouden van Jan Steen..
Wietske zei…
Volgens mij kan jij met die overheerlijke jam een prima bijverdienste creëerden, leven mooie herinnering toch aan le serret! Of je geeft ze mee....mooie herinnering aan die lieve gastvrouw! Oh ja, en die deksels vind ik juist leuk.
Anoniem zei…
Ben jij soms etaleur, alles ziet er altijd goed geplaatst ui bij jou!

Groet Albert
Marthy zei…
Jacek, jij was altijd al goed met kasten, ik herinner me de kasten in de werkplaats die jij in de vakanties altijd schoonmaakte en herindeelde. Dus...., over een week of drie ben je hier en dan mag je je gang gaan!
Marthy zei…
Leuk idee, Wietske, ik ga mijn gasten er een mee geven!
Marthy zei…
Misschien ben ik mijn roeping misgelopen, Albert, maar ik vind het leuk om te doen en moet al die spulletjes die ik op de brocantes koop toch ergens een plekje geven.