Doorgaan naar hoofdcontent

Keuken

De keuken in volle glorie. Mooi zijn de grote ramen erboven met zicht op een groene helling. De witte tegeltjes hadden zoon en schoondochter over in hun huis, maar het waren er niet veel. Nou, we kwamen precies uit, hielden niets over. De grootste oude pot in de vensterbank kocht ik op een brocante, de kleinste vonden we onder onze slaapkamervloer. Schoongeboend is het weer een aanwinst.

Reacties

Wietske zei…
Wat een luxe! Er zijn maar weinig gites zo volledig uitgerust, zelfs met vaatwasser!
Wat een leuke keuken!!! Mooi gemaakt en zelfs een afwasmachine! Grappig dat de tegeltjes precies pasten. Naast onze houtgestookte "Godin" waar ik op kook heeft onze timmerman Francois een aanrecht gemaakt van eikenhout naar een model van een broodkast die we al in de keuken hadden staan. Daar ben ik ook zo blij mee.
Misschien kunnen jullie vandaag al genieten van de gerechten uit deze prachtige keuken.
Groeten, Lilian
Emie zei…
Is de de gite of jullie eigen keuken?
Prachtig joh, ook die vondsten in de vensterbank. Heb je VT wonen al gebeld?
Joop van Mijncamper zei…
Ziet er prachtig uit! Genot voor het oog en na koken ook voor de maag denk ik dan maar.
Marthy zei…
Je kan je er over een paar weken in uitleven, Wiets.
Marthy zei…
Ik heb er twee weken in gekookt Lilian, maar dit is de keuken van het vakantiehuis wat we verhuren. In ons huis komt dezelfde keuken, maar dan weer heel anders ingedeeld.
Marthy zei…
Dit is de gîte, Emie, ik hoop dat onze keuken net zo mooi uitpakt. Leuk hè, die oude rommel in de vensterbank.
Marthy zei…
Joop, je weet het hè, je bent altijd welkom om een vorkje mee te prikken.
Joop van MijnCamper zei…
Kom zeker een keer langs en prikbgraag dan vorkje mee. Dan zorg ik voor de wijn
Hoi tante Mart en ome Martin, ik had al een poosje niet gekeken op jullie blog. Het ziet er allemaal prachtig uit! wat een werk! hebben jullie volgend jaar een plekje voor 3 nichten in juni? haha.... Heel veel succes met de laatste loodjes. Wellicht is het nog een aanrader om de gite te promoten via facebook? weet dat het niet je voorkeur geniet tante Mart maar het werkt wel. Hier een voorbeeld https://www.facebook.com/Aurevechatoyant Wij zijn sinds dit weekend de trotse eigenaars van een vakantiehuisje in het bos van Doorn (net als mijn opa en oma de Graaf vroeger). Wordt ook een hele klus maar ik ga de vorderingen een beetje bijhouden op mijn oude blogadres (interieurcoos-je.blogspot). Groetjes en geniet van de resultaten die er tot nu toe zijn. Dikke kus! Stephanie