Doorgaan naar hoofdcontent

Mannen onder elkaar


Ze wilden beslist met Mart op de foto, deze groep van vijf,  deelnemers aan de Ardechoise, het grote wielerevenement in de Ardèche. Ze beschouwden hem als een van hen, zeker toen ze gehoord hadden dat Mart een volle neef is van Joop Zoetemelk. Want laat nou één van de mannen een buurman zijn van Raymond Poulidor, Frans oud-wielrenner en een goede vriend van Joop. De sfeer was toch al bijzonder goed, want nadat ze gehoord hadden dat het Nederlandse elftal om zes uur zou spelen wilden ze beslist nog niet eten, eerst met z'n allen de wedstrijd kijken. Nou, dan nog maar een biertje en een Stolwijks stukje kaas. Er werd natuurlijk alleen maar voor Nederland gejuichd, dat spreekt vanzelf.

Reacties

Emie zei…
Begrijp ik dan goed dat het om Franse wielrenners gaat?
Marthy zei…
Deze avond een Duitser en ook twee (Franse) vrouwen, gisteravond alleen maar Franse mannen, Emie, maar die zijn ook heel aardig hoor, en vooral complimenteus wat het eten betreft
Emie zei…
Tres charmant, de Franse man en dan ook complimenten over het eten, dat is helemaal fantastisch en vast ook terecht. Leuk trouwens dat Joop Zoetemelk familie is!
Ineke zei…
Leuk om zulke positieve en aardige gasten te hebben . En jij maar zorgen voor alles en iedereen - lukt jou prima!
Marthy zei…
Voor dit soort mensen zorg je met plezier!