Krijgertjes

Zomaar een hoekje van onze pas ingerichte huiskamer. De posters van schilder Ruud Verkerk die geboren is in onze woonplaats in Nederland kreeg ik van zijn moeder waar ik mee in een boekenclubje heb gezeten. Op de grootste poster staat o.a. het bekende van Melle blik afgebeeld, terug te vinden op de kast. Ik kreeg het blik van mijn moeder en het komt uit het huis van haar moeder. Het blik is niet echt gaaf meer, maar dat maakt niet uit, voor mij is het een kostbaar bezit.

Reacties

 1. Heerlijke 'blik'in jullie kamer, het ziet er sfeervol uit en wat een leuk verhaal. Ik deel jouw liefde voor oude blikken maar dat wist je geloof ik al. Weet je dat ik hier ook gemberpotten heb staan? Momenteel sieren ze de tuintafel. Onze smaak komt wel frappant vaak overeen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, Emie, van die gemberpotten, mooi zijn ze,hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, zijn dat gemberpotten? Mijn moeder had die ook staan. Na haar overlijden zijn ze naar de kerk gegaan. Groetjes en ik ga je blog even een weekje missen. Zit wel op "jullie" hoogte maar dan aan de andere kant van de Alpen. Grindelwald: Ich komme!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier daar en wat ben je toch een flinkerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi. Ben zelf ook dol op oude dingen, niet voor de 'waarde' maar omdat ik weet vanwaar ze komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb veel spullen met een verhaal, voor mij van 'waarde'.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy