Doorgaan naar hoofdcontent

Familiefoto


Eergisteravond zijn Jacek, Wietske, Thijs en Sebas aangekomen en gisteren is dochter Floor opgehaald van het TGV station in Valence. Vandaag zijn we naar de camping van zoon Bas gereden die gisteren jarig was want dat moest toch nog even met de voltallige familie gevierd worden. De jaarlijkse familie foto is gemaakt en we hebben een leuke dag gehad. We waren net thuis toen Martine, de zus van Wietske arriveerde met twee dochters en een vriendinnetje. Er is nu geen bed meer over hier, maar wat hebben we het gezellig.

Reacties

Marianne zei…
Wat een enige foto. Fijne avond. Bises,
Marthy zei…
Lieve groet, Marianne.
Kurt zei…
Marthy, wij zijn net thuisgekomen na nog een geslaagd etentje in eigen streek om onze vakantie af te sluiten. Niet veel problemen gehad op de weg, enkel een halfuurtje vertraging rond Lyon.
Aan jullie huidige bezetting van het huis te zien zijn we net op tijd vertrokken :-)
Bij deze nogmaals dank voor jullie gastvrijheid. Jullie eigen logeerkamer en badkamer openstellen voor enkele vreemden die een dagje vroeger willen afreizen, nog niet veel gehoord. wij vonden het bij jullie alvast reuzefijn en genoten ook van de vele babbels samen. BEDANKT en we zullen jullie zeker aanbevelen. Kurt, Els, Andy en Sabine
Marthy zei…
Kurt, Els, Sabine en Andy, goed om te horen dat jullie weer veilig thuis zijn. Jullie waren fijne gasten. Wie weet, zien we elkaar nog eens, jullie weten de weg!
Andre zei…
Wat is Chamalieres mooi hé. Over 2 weken zijn wij daar ook weer maar dan zal de familie Berends wel vertrokken zijn.
Marthy zei…
Ja, die jonge familie Berends wel, maar die twee oudere Beren komen wel op bezoek bij jullie.
Emie zei…
O Marthy, wat een heerlijke foto!
Marthy zei…
Heerlijke foto van een heerlijk stel, Emie!