Doorgaan naar hoofdcontent

Gorges de la Bourne

Na weken gezellig bezoek van vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen hebben we vandaag de laatste gast, onze dochter Floor, op de trein naar Nederland gezet. Daarna zijn we door gereden naar Grenoble waar een Ikea vestiging zit, we hadden iets nodig daar. Terug hebben we een prachtige route binnendoor genomen, de Gorges de la Bourne.  De weg is op vele plaatsen in de rotsen uitgehouwen en maar net breed genoeg voor één wagen. Hij lijkt zich in te sluiten door fantastisch hoge rotswanden, die op enkele plaatsen meer dan 60 meter loodrecht omhooggaan. We hadden de route al meer gereden maar  opnieuw was het fascinerend.


Reacties

Ineke zei…
Wat een prachtige foto. Mooie bergweg....beetje griezelig om te rijden?
Zal wel even wennen zijn aan de stilte. Jullie hebben een gezellige tijd gehad met de hele familie.
Lieve groet van mij
Emie zei…
Het is vast even afkicken zo zonder kinderen en kleinkinderen maar ook wel weer fijn om je eigen ritme te bepalen. Heerlijk om Ikeabezoek te combineren met zo'n mooie tocht.
Kurt en Co zei…
We zullen toch eens moeten terugkomen zeker ???
Marthy zei…
Ineke, Mart heeft inderdaad voorzichtig gereden. We hebben een fijne tijd gehad met alles en iedereen. Gaan volgend weekend naar El en André. Zal ze je groeten doen. Liefs.
Marthy zei…
Emie, het is fijn om ze te hebben hier maar nu ze allemaal weg zijn ga ik het hele huis lekker schoonmaken en veel inmaken. Heerlijk dat ik daar nu weer tijd voor heb.
Marthy zei…
Kurt, je weet het, jullie zijn altijd van harte welkom. Groet aan iedereen.