Doorgaan naar hoofdcontent

Racemonsters

Behalve dat een tijdrit van de Rally van Monte Carlo ieder jaar in januari in onze vallei wordt gereden, zijn er nog veel meer kleine en grote rallys die in onze buurt plaats vinden. Toen we afgelopen zaterdag vroeg in de avond Jan op gingen halen om te gaan eten in St. Pierreville was het weer raak. Voordat we in Les Peyses in de auto konden stappen werden we bijna voor de sokken gereden door afdalende racemonsters. Vanaf daar tot St. Pierreville moesten we regelmatig in de kant duiken om er weer een te kunnen laten passeren. Nou ja, vooruit maar, ik begrijp dat onze buurt zich daar voor leent en het leverde weer een leuk plaatje op.

Reacties

Marianne zei…
Ik moest afgelopen vrijdag vlak voor huis ook uitwijken voor een paar sportauto's en kon een scherpe kei niet ontwijken. Lekke band!
gewoonhannah zei…
Zeker een prachtig plaatje! Wat is het daar mooi zeg!
Hannah
Emie zei…
Wat een mens eigenlijk allemaal moet verduren voor een leuk plaatje! Want dat is het. Verder vind ik het woord monster toch wel erg op zijn plaats.
Marthy zei…
Verdorie, Marianne, je zou die mannen er met hun haren bijsleuren om jouw band te verwisselen.
Marthy zei…
Het is mooi hier Hannah, dat is zeker. Maar is minder rallys zou plezierig zijn.
Marthy zei…
Je hebt gelijk, Emie. We hebben het er 's avonds, onder het genot van een lekker diner, uitgebreid over gehad dat het toch wel hinderlijk teveel begint te worden, die rallys.