Nat gras

Wij hebben in de tuin drie grote bakken met grassen staan en ik wilde er de hele week al een foto van nemen maar het waaide teveel en dan is dat bewegende gras niet te fotograferen, zeker niet met een macrolens. Toen we vanmorgen uit bed kwamen was alles nat in de tuin én het was windstil, dus ben ik na het ontbijt gauw naar buiten gegaan  om hiervan te profiteren. Verder bleef het gelukkig de hele dag droog en ik hoop morgen ook, want dan gaan we met de familie iets doen waar we echt droog weer bij nodig hebben.

Reacties

 1. Wat een fijn deze 2 werelden waar jullie wonen, heel verrijkend denk ik. En mooie foto's! Ik kom je volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn bevoorrechte mensen dat we zo mogen wonen en genieten er intens van. Leuk dat je me komt volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!! Wat ongelofelijk mooi gefotografeerd! Krijg steeds meer zin in een macro-lens als ik deze prachtige foto zie, maar... eerst mijn spaarpotje vullen, haha! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heerlijk werken met zo'n macro lens, je kan er veel creativiteit in kwijt. Ik heb een Nikon camera maar een Nikon macrolens vond ik een beetje te duur. Daarom is het een Tokina geworden. Eigenlijk moet je dan wel tegelijkertijd een statief aanschaffen. Maar goed, we krijgen binnenkort Sinterklaas of Kerstmis, dus wie weet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi!!! En ik zag al dat Sinterklaas aan de bak mag;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy