Ons Sinterklaasfeest

Sebas kwam verkleed als Zwarte Piet binnen, die zit helemaal in het Sinterklaas gebeuren, heilig is zijn geloof.  Het was weer een druk, gezellig feest vanmiddag met veel kadootjes, gedichten en een paar surprises. Thijs had wraak genomen op de vieze surprise van verleden jaar. Samen met zijn moeder had hij een brood gevuld met allerlei viezigheid waar Oma een aanwijzing naar haar kadootje in moest zoeken. Hij had zelf de grootste lol.

Luuk vond zijn knikkerbaan het mooiste cadeau en zijn neef Thijs hielp hem erbij. Thijs is altijd erg lief voor de kleintjes. De surprise die we voor deze oudste kleinzoon gemaakt hadden vond hij geweldig. Hij was vroeg in dezelfde zondagmiddag met een paar klasgenoten naar de wedstrijd ADO-Ajax geweest en daar ging de surprise over.

De pan erwtensoep is leeg, iedereen is tevreden naar huis, de meeste rommel is weer opgeruimd en de rest komt morgen wel. Opa en oma zitten even met de benen omhoog uit te blazen. 

Reacties

 1. Wat is het toch een heerlijkheid als je dit ontzettend leuke feest met kinderen en kleinkinderen kunt vieren. Prachtige foto's van mooie kindjes, Marthy. Leuke surprise ook en weet je wat nou ook weer zo grappig is? Onze kleinzoon zat vanmiddag in het zelfde stadion!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan hoor. En wat een gezellige dag hebben jullie gehad. Zo te lezen ben je weer aardig opgeknapt? Misschien tot donderdagmorgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Emie, precies zo denk ik erover. Dankbaar ook, dat wij hiervan kunnen en mogen genieten. Wat leuk, van die twee kleinzoons in hetzelfde stadion.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, aardig gefröbeld, Ineke. We zijn er leuk mee bezig geweest. Hoop donderdag weer mee te kunnen lopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy