Droomhuis

Na weken onderhandelen is het dan toch gelukt, zoon Bas en schoondochter Christianne hebben hun droomhuis gekocht. Het is een jaren dertig woning, groot en degelijk gebouwd, maar jongens, wat zit er een werk in. Bas heeft gelukkig flinke rechterhanden en een vader die daar ook mee gezegend is, dus het zal wel goed komen. Aan de achterkant ligt nog een half voetbalveld aan tuin. De oplevering is pas eind juni, dus nu eerst proberen het andere huis te verkopen.

Reacties

 1. Ziet er goed uit, met een voor ons (vlamingen) typisch Hollands dak. Noemen ze dat geen lessenaardak of zoiets? In België zie je deze daken enkel aan de grensstreek met Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een waanzinnig mooi huis! Succes voor Bas en zijn gezin bij de verkoop van het huidige huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty van een woning. Kan me voorstellen dat ze hier helemaal verliefd op zijn. En die verbouwing komt vanzelf...nou ja vanzelf....Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat dit een mansardedak is, maar... hier kan je er meer over lezen, Ludo. http://nl.wikipedia.org/wiki/Dakvorm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die verkoop van het huidige huis wordt nog even duimen, Emy. Het is in ieder geval tot in de puntjes afgewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja Ien, die verbouwing. Mart verheugt zich er al op dat hij aankomend najaar wat meer te doen zal hebben. Hij heeft heel wat boeken uitgelezen deze winter maar wilde wel wat meer klusjes hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doen ze goed! Mooi huis hoor.
  Hopen dat het andere huis snel verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy