Zuidelijkste puntje van SpanjeWe vertrokken vanmorgen met alweer mooi weer van de camping en ik kon nog een paar foto's maken van de prachtige omgeving waar we zaten. Sommige stukken, zoals hierboven, leken wel op een maanlandschap. We passeerden gisteren en vandaag ontelbare kwekerijen met citroenen, mandarijnen en sinaasappels. De route van vandaag, vooral die tussen Murcia en Granada, was prachtig, voerde ons door woeste, grootse landschappen.


Om vijf uur vanmiddag bereikten we ons einddoel wat Europa betreft, Algeciras, waar we tickets kochten voor de overtocht naar Marokko. Een paar kilometer verder, we passeerden Gibraltar, ligt Tarifa en dat is echt het zuidelijkste punt van Spanje. Daar vonden we een camping en straks lopen we over het strand naar een restaurantje iets verderop. Morgen moeten we al vroeg uit de veren, de boot gaat al om acht uur.

Reacties

 1. Zit nu al mee te genieten van jullie reis en het verslag. Goede oversteek naar Afrika!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow mooie reis! Genieten van de zon ;-)

  Groetjes en goede reis morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooo, mijn Lief had gelijk. Hij dacht dat jullie naar Noord-Afrika zouden gaan......wat een superreis maken jullie! Dag, Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat er niet al teveel wind staat, Emie, want anders kunnen we nog weleens zeeziek worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Genieten van de zon, Syeph, en nog veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We vinden het zelf ook super en spannend, Madelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vroeg op voor je verjaardag!
  Van harte gefeliciteerd en een superdikke kus vanuit Oudewater. Ik wens je een geweldige reis door Marokko en ik hoop dat je samen met Mart geniet van alles wat dit land jullie gaat bieden. Ik geniet mee via je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je Ien en we zijn nu al aan het genieten. Dikke kus terug.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy