Nog steeds panne

We staan op een camping met een prachtig uitzicht over de rivier. Dat is eigenlijk het enige positieve van deze dag, want verder valt er weinig leuks te melden. Vanmorgen met de auto naar het centrum van het plaatsje gereden op zoek naar een garage. We werden bij iemand gebracht die onze auto wel kon repareren. Om een lang verhaal kort te maken: dat lukte niet. Ze zijn met twee man de hele dag aan het sleutelen geweest maar kregen de dynamo er niet uit, wat ook lastig schijnt te zijn. Laat in de middag hebben ze de boel weer in elkaar gezet, er was geen andere oplossing. De dynamo is dus niet gemaakt en als bonus zit er nu een vervelend geluid in de motor. Het vervelende is dat er hier in de omtrek geen grote plaats is met een behoorlijke garage. De mensen van de camping hebben beloofd dat er morgen een goede monteur komt om naar het probleem te kijken, maar of die iets kan doen betwijfelen we.  

Mooie natuurfoto's zitten er dus vandaag niet in, wel een paar van het straatje waar we de hele dag vast zaten. Alles speelt zich buiten af, reparaties, laswerkzaamheden enz. Morgen gezond weer op en hopen dat er een oplossing komt.
Reacties

 1. Hè bah, wat vervelend. Toch denk ik vaak in dit soort situaties hoe leuk het zal zijn om dit pechverhaal later na te vertellen. Maar ja daar heb je nu niks aan. Sterkte hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O zeg, dat is vervelend. Pfff...Een dag duurt lang als je geen kant op kunt.
  Ik hoop voor jullie dat het vandaag opgelost wordt. Ik heb ook een VW.
  Met mobiliteitsgarantie. 'Al staat U in Barcelona, we halen U op' zei de dealer met een groots gebaar. Hebben jullie dat ook????
  Dan zouden ze moeten komen, waar je ook bent.
  Sterkte, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met dit vervelende akkefietje. Ik hoop dat er snel een goede monteur komt zodat jullie weer verder kunnen rijden. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O bah. Maar de Amerikanen zeggen: "When life gives you lemons, make lemonade'. Sterkte en veel succes met de auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Emie, Madelief, Ineke en Marianne, dank voor jullie medeleven. Het probleem is voorlopig opgelost, morgen gaan we weer verder. En inderdaad, Emie, we hebben thuis wel wat te vertellen over de ervaringen van deze twee dagen,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. en ook deze foto's vind ik fantastisch, leuk om ook deze kant van het land te zien en laat de limonade smaken:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy