Doorgaan naar hoofdcontent

Terug in de vallei

Ik laat vanmorgen Nederland achter met prachtig weer en tref dat ook weer aan als ik land in Lyon. Als we door de vallei naar ons huis rijden kan ik het niet laten om even uit te auto te stappen als we het riviertje kruisen en ik maak vanaf de brug een foto van een van de zwemplekken. Niet druk bevolkt, op zo'n plek in Nederland zou het met dit weer krioelen van de mensen. Als we later in de tuin zitten te lezen draait er een prachtige roofvogel rondjes boven ons. We kunnen hem heel goed zien, maar ik kan hem niet benoemen en de foto's die ik neem zijn niet veel soeps. Jammer.

Reacties

Inge zei…
Heerlijk plekje, zo te zien! Hier moet ergens een nest buizerds oid zijn, want de (bah, vieze) kraaien blijven maar cirkelen en roepen boven het bosje achter onze wei.
Dat geschreeuw èn een rondcirkelende helikopter verstoren onze rust. Maar voor de rest is het hier ook prima vertoeven :-)
Marthy zei…
Ik geloof dat jij ook heel mooi woont, Inge, lekker in het groen.
Chantal zei…
Lekker en vooral rustig plekje daar beneden
Emie zei…
Dat was een snelle heen en terug naar de Ardeche! Mooie foto van een mooi gebied!
Mirjam zei…
Fijn dat je weer lekker thuis gekomen bent en daar ook kunt genieten van alle moois, zoals het uitzicht vanaf dit bruggetje... lijkt me zo heerlijk om daar te zitten...
Fijne zonnige nieuwe week,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Als we hier in de vallei een buitenlander zien rijden dan zijn we ervan overtuigd dat ie verdwaald is, Chantal.
Marthy zei…
Ik heb in die paar dagen veel gedaan maar vooral veel genoten van familie, waaronder natuurlijk mijn heerlijke kleinkinderen. Het was goed zo, Emie, weer terug naar manlief.
Marthy zei…
Het zit daar zeker lekker Mirjam, op die grote koele stenen met de voeten in het water.