Doorgaan naar hoofdcontent

Wandelmap

We maakten deze wandeling bij St. Pierreville verleden najaar al eens een keer maar ik wilde hem nog een keer lopen. Ten eerste omdat het een wandeling is met mooie vergezichten en daar houden wij van en ten tweede omdat ik twijfelde aan een paar aantekeningen die ik toen had gemaakt over de gelopen route. Die aantekeningen ga ik straks direct uitwerken, want het zit nu nog vers in mijn geheugen. Dan heb ik alweer een mooie wandeling voor onze gasten. Het wordt ontzettend gewaardeerd, die map met wandelingen in de Nederlandse taal. We waren deze week nog bij het 'Office de tourisme' in Privas om wat brochures te halen voor in de gîte. Er is geen een wandelboekje of mapje in een buitenlandse taal te krijgen.

Reacties

Emie zei…
Daar ligt dan een schone taak voor je, Marthy. Ik zie je eerst boekje aan de horizon gloren! Met mooie foto van eigen hand. En signeersessies. Boekenbal?
Marthy zei…
Oh, oh, wat zijn wij toch weer twee zielen, één gedachte. Terwijl ik dit blogje zat te maken kreeg ik inderdaad de gedachte aan een boekje met wandelingen in de Ardèche. Als ik zover ben vraag ik jou wel om raad, jij bent ervaringsdeskundige.
Inge zei…
Ja leuk, en dan kom ik het boekje met wandelingen testen :-)
Marthy zei…
Lijkt me een heel leuk idee, Inge.
Ineke zei…
Gaat jou helemaal lukken, Marthy. Je kunt mooie en leuke beschrijvingen noteren met natuurlijk prachtige foto's. Zal een superboekje worden! Veel (Nederlandse) wandelaars zullen je dankbaar zijn. Van de opbrengst misschien een nieuwe lens voor je camera?
Marianne zei…
Ik zal ze eens benaderen met mijn vertalerspet op, Marthy. Bedankt voor de lead ;-)
Marthy zei…
Dank voor de complimenten, Ien.
Marthy zei…
Je maakt toch zeker een grapje, Marianne, want dat is het van mij wel.
Marianne zei…
Natuurlijk is dat geen grapje. Hoe denk jij dat een vertaler aan opdrachtgevers komt? Ik denk alleen in dit geval dat er (zoals vaak) geen geld voor is en ze denken: die Nederlanders kunnen het toch wel met Engels/Frans af.
Mirjam zei…
Maar dan zullen jullie gasten wel heel blij zijn met een aantal beschrijvingen van mooie wandelingen in het Nederlands... Wat goed van je dat je dat doet, allemaal extra service waar mensen vast heel blij van worden...
Fijne nieuwe week,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Engels, was het maar zo, Marianne. Seulement en Francais, madame.
Marthy zei…
Onze gasten zijn er zeker blij mee, Mirjam, want het is hier een prachtige wandelomgeving en wat is er fijner om er dan op uit te kunnen trekken.