Doorgaan naar hoofdcontent

Handige Harrie's

Mijn twee handige Harrie's zijn weer helemaal in hun element. Geef ze een klus waar veel improvisatiewerk bij komt kijken en ze gaan met plezier aan de slag. Er moet nog een binnenpijp in de schoorsteen maar dat geval moet wel ergens bevestigd worden en van boven kunnen ze er niet echt goed bij want de schoorsteenpijp zit daar dicht, er zijn alleen er paar gaten langszij. Ik laat ze maar rommelen, weet zeker dat het allemaal goed komt. Ondertussen kan ik lekker in het zonnetje mijn dahliaknollen opgraven en te drogen leggen.

Reacties

Emie zei…
Ze maken wel een hoop troep, die mannen. Maar ook dat komt vast wel weer goed.
Elizabeth zei…
Oh .. ja, dat dacht ik ook meteen 'wat een rommel, wat een roet...'
Maar waar gewerkt wordt...
Het schijnt wel veiliger te zijn zo'n binnenpijp.
Hoeveel graden is het nu overdag bij jullie en kunnen jullie nog lekker buiten zitten?

Groetjes,
Elizabeth
Marthy zei…
Is allemaal al weer opgeruimd, Emie, want behalve dat ze handig zijn, zijn deze mannen ook heel netjes, ze ruimen alles op en maken schoon.
Marthy zei…
We doen het inderdaad voor de veiligheid, Elizabeth. Het is hier overdag nog rond de 20 graden. 's Morgens en 's avond is het een stuk koeler, maar goed, het is eind september en we zitten hier 600m hoog. Onze gasten zijn lekker bijgekleurd, zitten nog echt te zonnen in de tuin.
Onliemie zei…
Jullie bijna naar de polder en wij bijna weer (even) naar La douce France.... gekke wereld toch! ;-)
Marthy zei…
Wat heerlijk voor je, Kris. Ik hoop op je blog te zien waar je heen gaat.
Vera zei…
Ik heb meer een soort van "onhandige Harrie" die ook nog eens héél veel troep maakt 😉maar daar heeft hij personeel voor 😂😂 o.a. Ikke. Ach hij heeft weer andere kwaliteiten
Marthy zei…
Blijven geloven in en blijven lachen om die man, Vera.