Doorgaan naar hoofdcontent

Jarige Luuk

Hij werd geboren op de dag dat wij een groot feest in de Stolwijkse tuin gaven ter ere van ons veertig jarig huwelijk. Vandaag is hij voor het eerst een hele dag naar de basisschool gegaan, daarvoor was het een paar halve dagen wennen. Dat wennen is bij hem ook echt nodig en in dat opzicht lijkt hij, zoals in zoveel dingen, sprekend op zijn vader. Op dit soort momenten zou ik willen dat ik helemaal geen huis in Frankrijk had en gewoon het hele jaar in Nederland was, dichtbij mijn kleinkinderen. Gelukkig zijn de andere drie in de winter jarig en de verjaardag van Luuk doen we gewoon nog dunnetjes over als wij straks weer daar zijn.

Reacties

Emie zei…
Gefeliciteerd met dit mooie ventje.
Och, wat lief en ik snap dat je hem wil koesteren..! Gefeliciteerd hoor, ook met jullie eigen huwelijksdag!
Ineke zei…
Gefeliciteerd met deze schat. En met jullie huwelijksjubileum. Dubbel feest en toch...wat had je hem graag even stevig willen knuffelen.
Reed vandaag nog langs jullie huis in Stolwijk. Alles staat nog fier overeind.
Fijne avond en neem er twee op deze feestelijke dag.
Marthy zei…
Emie, Villa Zeezicht en Ineke, bedankt voor jullie lieve woorden. Wij vierden vier jaar geleden ons veertig jarig huwelijk 20 dagen vooruit, dat kwam wat beter uit. Dus Mart en ik wachten nog even met vieren tot de 23e september. Dan zijn we 44 jaar samen, ongelooflijk, waar blijft de tijd.
Joop zei…
Van harte gefeliciteerd met verjaardag Luuk en met jullie samen zijn van 44 jaar - 20 dagen :)
Bertiebo zei…
Gefeliciteerd met Luuk en met jullie trouwdag. Wat een superfoto trouwens!
Wieneke zei…
Jullie behoren dus ook tot dat uitstervende ras van zeerlanggetrouwden ;-) Mooi hoor!
Heee, we waren dus ooit gemeentegenoten, want wij woonden vier jaar in Haastrecht (1991-1995) alvorens we naar het hoge noorden vertrokken.
Marthy zei…
Dank je voor de felicitaties, Bettie. De foto is niet van mij, ik denk dat onze schoondochter hem gemaakt heeft. Kinderen, en dan vooral mijn kleinkinderen natuurlijk, zijn heerlijk om te fotograferen.
Marthy zei…
Ja, Wieneke, volgend jaar 45! Wat leuk dat jullie in Haastrecht gewoond hebben. Mijn man heeft 35 jaar de fietsenwinkel in Stolwijk gehad. Wij wonen nog steeds midden op het dorp achter de winkel.
Wieneke zei…
Ik kom nog even terug op dit onderwerp. Jullie fietsenwinkel herinner ik me niet, maar ik kwam dan ook nauwelijks in Stolwijk. Ik was veel meer gericht op Oudewater (daar werkte ik) en ook op Gouda. We hadden er een prettige tijd.