Doorgaan naar hoofdcontent

Dagelijkse dingen

Gistermiddag eindelijk eens een paar goede Nordic Walkingschoenen gekocht en vanmorgen rond Oudewater uitgeprobeerd met mijn wandelcluppie. Had ik dus al jaren eerder moeten doen, ze lopen heerlijk. Leuk om iedereen weer te zien, we hadden mooi weer en de koffie na afloop smaakte lekker. Nog even door Oudewater gedwaald, wat is het toch een mooi stadje waar nog vele oude panden bewaard zijn gebleven. En wat heel fijn is voor iemand die lang uit Nederland weg is geweest, ze hebben daar een Hema waar ik even lekker rond heb lopen struinen.

Reacties

Emie zei…
Er bestaat zelfs een boek dat heet : Het enige dat is mis is de Hema.
Je begrijpt natuurlijk wel dat ik ook een echte Hema-fan ben. Ook van Oudewater trouwens.
Ineke zei…
Goed zo, Emie. Ik houd je erin!
Ik ben nl geboren en getogen in Oudewater en ga er nooit weg.
Dus...een echte Geelbuik. (overheerlijke koekjes)
Marthy zei…
Ik had gehoord van dat boek, Emie. En als echte Hollandse kan je toch niet zonder de Hema.
Marthy zei…
Ik heb samen met Lea ook nog even de nieuwe Wereldwinkel bewonderd, Ineke. Zag meteen weer allerlei mooie dingen.
Elizabeth zei…
Ja, goede schoenen is het halve werk!
Moet je mij horen ..., want ik moet er ook nog voor op uit.
Je voeten schijnen groter en breder te worden als je ouder wordt...
Oudewater, prachtig stadje!
Inge zei…
Ik ben wel vaak, maar nooit lang weg. Wat ik zou missen als ik lang weg zou zijn: met de fiets even de stad in (oa naar de HEMA), 'mijn' wolwnkel, hagelslag. In mijn pre-glutenvrije tijd zou de bakker ook in dat rijtje thuis horen.
Onliemie zei…
Ha ja dat zal je wel missen daar in Frankrijk... de Hema en misschien ook de Xenos en de Action.. maar ginder heb je wel fantastische marktjes en daar kunnen die ketens toch lang niet tegen op! Alhoewel ik moet bekennen dat ik in die ketens toch ook mijn hart kan ophalen! :-)
Marthy zei…
Elizabeth, voor mij zijn goede schoenen echt heel belangrijk, daarom ben ik klant bij Oskam in Bergambacht, de beste schoenenwinkel in deze omgeving. Ik kan hem je aanraden.
Marthy zei…
Inge, Kris en Bettie, ik geef niks om winkelen, daarom mis ik waarschijnlijk, op mijn kleinkinderen na, niets daar in mijn Franse rimboe. Maar de Hema, ja, die blijft toch wel erg leuk, die zou ik wel in Privas willen hebben.
Elizabeth zei…
Ja, die winkel van Oskam ken ik nog wel!