Doorgaan naar hoofdcontent

Museumkaart

Eindelijk heb ik museumkaarten aangeschaft, ik was het al jaren van plan maar om de een of andere reden kwam het er maar niet van. Met onze opgroeiende kinderen gingen we regelmatig naar een museum, daarna heeft het een poos stil gelegen. De laatste jaren met oudste kleinzoon Thijs nog een paar musea bezocht waaronder het Spoorwegmuseum in Utrecht waar deze foto's zijn gemaakt. Deze hele zomer las ik bij blogvriendinnen over hun bezoeken aan de mooie musea die ons land rijk is en ik nam  me voor om deze winter ook eens wat leuke uitstapjes gecombineerd met een museumbezoek te gaan doen. Ik zal nog wel een paar weken geduld moeten hebben om dit samen met mijn echtgenoot te doen want die is nog druk aan het klussen bij onze zoon. Maar met een van mijn vriendinnen is het ook een leuke dagbesteding.



Reacties

Mirjam zei…
Heerlijk is een bezoek aan een museum. Wij gingen dit jaar o.a. naar het museum in Katwijk. Daar was zo veel moois te zien. Maar ook het Stoommuseum in Medemblik.
We gaan lang niet vaak genoeg, maar gelukkig toch wel zo nu en dan...
En het blijft telkens weer genieten.
Goed van je dat je zo'n kaart hebt gekocht.
Fijn weekend,
Liefs,
Mirjam
Mirjam zei…
Vergeet ik nog te zeggen dat je een prachtige nieuwe header foto hebt geplaatst.
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Leuk hè Mirjam, dat museum in Katwijk. Daar ben ik als Oud-Noordwijker met een schoonzus in Katwijk natuurlijk al wel een paar keer geweest, verleden jaar nog. Prachtige schilderijen. Stoommuseum, zal manlief heel leuk vinden. We waren verleden jaar in het baggermuseum in Sliedrecht wat hij reuze interessant vond. Ik hoop deze winter veel plezier te hebben van onze kaarten.
Marthy zei…
Ja, Mirjam, met die foto ben ik blij en hij is genomen vlakbij huis.
Bertiebo zei…
Daar ga je heel veel plezier van beleven, weet ik zeker. Benieuwd naar je ervaringen
Marthy zei…
Daar ga je over lezen, Bettie. Ik heb al wat plannen.
KnutzEls zei…
En er zijn zoveel leuke musea in Nederland. In sommige kun je uren dwalen en in andere zijn weer kleine maar soms zulke leuke tentoostellingen te zien. Veell plezier met je kaart!
Marthy zei…
Ik weet zeker dat we er van gaan genieten, Els, van al die mooie musea in Nederland, groot en klein.
Wieneke zei…
Het bijkomende leuke van een Museumkaart is, dat je als je toevallig toch in de buurt bent van een museum daar kunt binnenlopen voor een half uurtje. Dat doe je niet zo snel als je weinig tijd hebt, want de entreeprijzen zijn tegenwoordig behoorlijk stevig. Vooral bij de grote musea.
Vergeet vooral de Rotterdamse musea niet bij jullie tochten.
Marthy zei…
Dat is ook een van de redenen dat we de kaart aangeschaft hebben, Wieneke. Heerlijk om zo maar even ergens met je kaart binnen te kunnen lopen. Rotterdam is op Gouda na de dichtstbijzijnde stad voor ons dus de musea daar krijgen zeker een bezoekje van ons.
Marthy zei…
Welcome to my blog, Marie, it's nice to get a reaction from Brazil. I have just looked at your blog, beautiful photos.
Jacek zei…
Een paar aanraders:

Het verbouwde Mauritshuis in DH
Het Fotomuseum in DH
Kroller Moller
Hermitage in Adam
Kunsthal in Rotterdam
Marthy zei…
Ik zal je raad ter harte nemen, zoon.