Niet over nadenken

Ik belandde deze week natuurlijk weer in een bouwmarkt, dat heb je met twee van die klussende kerels in huis. Terwijl hun volledige interesse uitging naar kachelpijpen en aanverwante artikelen viel mijn blik op deze schoonheid. Wij hebben hier voor het stookhout jarenlang manden gebruikt maar die was ik meer dan zat. Of er nu wel of niet een krantje onderin lag gaf niet, overal losse stukjes hout, overal troep. Dat moet anders, dacht ik al een poosje, maar wat dan? Deze bak dus, gemaakt van oude autobanden. Lekker stevig, van onderen dicht en ook nog leuk om te zien. Kortom, ideaal! Ik tilde hem op, keek even naar de prijs, dacht 30 sec. na en liep er toen mee naar de kassa. Over sommige dingen hoef je eigenlijk niet eens na te denken, dan weet je meteen, dit is goed.

Reacties

 1. Slim van je, Marthy. Ff ophoesten dat ding en dan de prijs snel vergeten en genieten van je mooie aankoop. Want dat is-ie.
  Volgens mij zijn jullie onderhand klaar met klussen en wordt het tijd om richting Stolwijk te rijden.
  Goede reis en doe voorzichtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Auto is gepakt, laatste spelletje kaart is gespeeld, we gaan naar bed en morgen vroeg op. Tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik heb je nazomer- en klusposten net even bij gelezen. Heerlijk, ik zal ze missen de komende tijd:) Welkom thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge, Villa Zeezicht en Jolanda, we zijn weer goed aangekomen in het Nederlandse huis.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy