Doorgaan naar hoofdcontent

Pimpelpaars

Binnen vijf minuten scoorde ik een kastje en een tafel in de eerste kringloopwinkel die ik vanmorgen bezocht. De tafel is voor in de winkel van onze oudste zoon en moet nog geschilderd worden. Het kastje gaat mee naar Frankrijk en krijgt een plekje in de tuinkamer. Mijn man gaat hem in een leuke kleur schilderen, zei ik tegen de oudere heer die me hielp. Roze zeker, zei hij, om een grapje te maken. Nee, pimpelpaars, antwoorde ik met een serieus gezicht terwijl ik me omdraaide. Ik zag nog net zijn mond openvallen voordat ik wegliep. Of hij mij geloofde betwijfel ik, maar het gaat toch echt paars worden.


Reacties

Emie zei…
Ik zie het al helemaal voor me: pimpelpaars kleurt mooi bij lavendel en de Umbrisch (ha, ha) grijze luiken. Gaaf kastje Marthy. Hele geruststelling ook dat jullie niet met een lege auto naar de Ardeche rijden in het nieuwe jaar
Marthy zei…
Die laatste opmerking, Emie, heb ik even aan Mart doorgegeven, haha.
Bertiebo zei…
Ben benieuwd naar het resultaat!
Mirjam zei…
Wat een geweldig kastje. Dat zal vast een echte eye-catcher worden in het paars.
Je kunt zulke leuke dingen vinden bij de kringloop. En dan zelf opknappen, dat is het allerleukste.
Liefs,
Mirjam
Wietske zei…
Hij wordt vast beeldig....ben ook erg benieuwd naar de tafel!
Lida zei…
Wordt nog een hele klus denk ik zo. Ben wel heel benieuwd naar het resultaat, maar dat zal nog wel even duren zeker?
Marthy zei…
Krijg je zeker een keer te zien, Bettie.
Marthy zei…
Ik kom met de ideeën, Mirjam. Sleep het vervolgens het huis binnen en echtgenoot is de uitvoerder. Taken goed verdeeld toch?
Marthy zei…
Gaat helemaal goed komen met die tafel, Wietske. Ik had niet zo'n goede foto maar het eindresultaat komt ook wel een keer op mijn blog en waarschijnlijk veel eerder als het kastje.
Marthy zei…
Li-st, ik heb een schilder in huis die al voor hetere vuren heeft gestaan maar hij heeft nog zoveel (schilder)werk bij onze zoon dat ik nog wel even zal moeten wachten. Oh, en de tafel voor de andere zoon gaat ook nog voor.
Wieneke zei…
Ken je de verf van Annie Sloan? Heel grappig spul voor dit soort kastjes. Heb er erg mooie resultaten van gezien. Je kunt het niet overal kopen, maar vast wel in Rotterdam.


https://anniesloaneurope.com/
Marthy zei…
Bedankt voor de tip, Wieneke, ga er eens naar kijken.