Doorgaan naar hoofdcontent

Rondje Bovenkerk

De temperatuur is lekker buiten en het is droog, dus ik loop met mijn twee dreumessen even naar de bakker en daarna een rondje Bovenkerk. Even naar de geitjes kijken bij de boer en ze een paar handjes gras geven. Daarna zien we hoe een jonge boerenzoon de kanten schoont, Luuk vindt dat wel interessant. Het is echt lachen om te zien hoe behendig Saar met haar fiets is, voorbijgangers blijven vaak even staan kijken, ze kan echt vaart maken en dan tilt ze haar benen op en gaat ze voorover liggen. Luuk heeft na een aarzelende start echt goed leren fietsen en luistert gelukkig heel goed als ik zeg dat hij bij een bepaald punt even moet wachten. Het rondje leverde me meteen een nieuwe kopfoto op, dat werd weleens tijd.






Reacties

Elizabeth zei…
Leuke foto's van de kleinkinderen; en wat lijken ze op elkaar!
Ik herken het plekje niet op je banner. Misschien is het huis later wit geverfd?
Maar het is echt zo ontzettend lang geleden dat ik in Bovenkerk ben geweest..., misschien wel een kleine dertig jaar... En dan verandert er veel!
Marthy zei…
Het wordt inderdaad tegenwoordig om de paar jaar wit geschilderd, Elizabeth. Het staat aan de rechterkant, vrij ver vooraan.
Jacek zei…
Mooie foto ma, van Bovenkerk..!
Marthy zei…
Dank je, we wonen hier toch zo mooi, zoon.
Emie zei…
Mooie kindjes, gave fietsen en een prachtige kopfoto!
Marthy zei…
Op die kopfoto liep ik al drie weken te broeden, Emie, maar het kwam er niet van. Tot ik gistermiddag ik opeens het plaatje zag.
Bertiebo zei…
Ja mooie kopfoto. Maar die foto's van de kinderen zijn superleuk. Anna heeft ook zo'n ketting. Hoe oud is Saar, Marthy?
Marthy zei…
Saar is donderdag 2 jaar geworden Bettie, we vieren het zondag. Ik had haar o.a. een pot houten kralen gegeven en we hebben 's morgen een ketting zitten te rijgen. Luuk had er ook een geregen maar als stoere jongen van 4 jaar draag je die niet buiten natuurlijk.
Joop zei…
Weer een paar beauties van foto's en ... kleinkinderen!
Marthy zei…
Een foto van een kleinkind is altijd een plaatje, Joop.
Lida zei…
Foto's van je kleinkinderen, die lukken natuurlijk altijd. Leuk hoor. Heerlijk om in een klein dorpje midden in de natuur op te groeien.
En ja, die header is schitterend.
Inge zei…
Mooie foto's, leuke snoetjes, genieten!
Marthy zei…
Met volle teugen, Inge.
Marthy zei…
Wij zijn bevoorrechte mensen, Li-st, een prachtige woonplek in Frankrijk en ook hier in Nederland wonen we heel mooi.