Doorgaan naar hoofdcontent

Dubbel jarig

Ze zijn een paar dagen na elkaar jarig, onze twee kleinzoons uit Scheveningen en het wordt voor de familie altijd op één dag gevierd. Thijs had een (bijna) nieuwe fiets gekregen waarbij de beide grootouders ook een duit in het zakje gedaan hadden. Sebas kreeg o.a. een racebaan waar hij heel blij mee was maar waar het opbouwen toch moeilijker was dan hij dacht. Niet erg, ome Bas had er al eentje opgebouwd voor zijn eigen zoon na Sinterklaas dus die had ervaring en bracht ook nog eens twee rechterhanden mee. Het al traditie dat we op die dag ook een flinke strandwandeling maken en er werden tegelijkertijd nog wat familiefoto's gemaakt. Het valt niet mee om die jonge honden fatsoendelijk op de foto te krijgen, maar het lukte deze keer redelijk. Thijs wilde een foto van opa en oma maken en ook die staan er leuk op.






Reacties

Emie zei…
Gefeliciteerd met jullie twee kleinzonen. Gezellige familiefoto's en wat een mooie sjaal van Mart! :)
Wietske zei…
Wat een leuke foto's, we hebben weer genoten!
Elizabeth zei…
Heerlijk toch, zo met elkaar. Ik moest dingen aan de spreuk op m'n prikbord 'the most beautifull things aren't things...'
Sjoerd zei…
Mooi zo'n familiefeest zo vlak na de jaarwisseling. Daar moeten wij ook eens langzaam aan gaan denken.
Marthy zei…
Je zit toch niet de gek te steken met die sjaal, he Emie. Als hij dat merkt draagt hij hem zeker niet meer, haha.
Marthy zei…
Het was weer reuze gezellig, Wiets!
Marthy zei…
Het zijn vaak de dingen die je niet kan benoemen die het meest waardevol zijn in het leven, Elizabeth.
Marthy zei…
Als het het waard is om te vieren moet je het zeker niet nalaten, Sjoerd.
Inge zei…
Leuke foto's :-)
Lida zei…
Jeetje, wat een leuke spontane foto's. Voor Scheveningen heb ik ik wel een zwak hoor, want...geboren en getogen in de Scheveningsestraat.
Ook had mijn man (en ik) halverwege de jaren '80 een piepklein fotowinkeltje in de Keizerstraat tegenover de kerk, in de rechterhelft van het pand van de vioolbouwer.
Lida zei…
En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je kleinzoons
Bertiebo zei…
Wat een leuke foto's! Ik had jullie wel tegen kunnen komen daar op het strand. Onze spiksplinternieuwe kleinzoon woont dus in Duindorp en wij waren er afgelopen week veelvuldig
Marthy zei…
Zoonlief woont al sinds zijn studietijd in Scheveningen en zijn partner ook. Alle twee de hogere hotelschool gedaan en daar blijven hangen. Wat leuk dat jij er ook gewoond hebt.
Marthy zei…
Ik vond jou afgelopen week ook al zo ver uit de buurt om daar een strandwandeling te maken, Bettie.
Marthy zei…
Bedankt, Lida.
Nana zei…
Een late proficiat voor de jarige kleinzoons. Leuke foto's! En ja, je moet het mij niet vertellen dat foto's maken van dat klein grut geen sinecure is. Wij proberen ze komend weekend nog eens alle 5 bij elkaar goed en lachend op de foto te krijgen. :-)
Marthy zei…
Vijf stuks bij elkaar op de foto en dan ook nog zonder dat er eentje zijn ogen net dichtknijpt, een gekke bek trekt of andere ongein. Sterkte ermee!
Emie zei…
Nee joh de gek steken dat durf ik niet. Maar A3 heeft dezelfde. En dat vond ik nou bijna te flauw om te schrijven!
Lida zei…
Haha, nee Marthy, ik heb niet in Scheveningen gewoond. We hebben er 'n aantal jaar een winkeltje gehad. Veel veranderd daar. Net als in Noordwijk.
Marthy zei…
Vooral op Noordwijk Zee is veel veranderd, Lida. Weinig meer terug te kennen.
Marthy zei…
Dezelfde sjaal, hoe is het mogelijk. Dat vind ik echt om te lachen.
Mirjam zei…
Gefeliciteerd met die mannetjes en wat leuk dat jullie die dag zo met de hele familie kunnen vieren. En die foto's.... helemaal top natuurlijk.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam
Marthy zei…
En natuurlijk zijn er ook nog leuke foto's genomen van de familie van onze schoondochter waar wij een hele goede band mee hebben.