Doorgaan naar hoofdcontent

Foto-expositie


Voor de derde keer in anderhalf jaar hadden we als fotoclub een expositie. Deze keer in hotel de Arendshoeve in Bergambacht waar we woensdagavond uitgenodigd waren voor de opening. Ik moet zeggen, het zag er allemaal gelikt uit. Alle foto's dezelfde afmetingen, dezelfde maat lijsten en mooie zwarte passepartouts. De meeste foto's zijn in de Krimpenerwaard genomen, een geliefd onderwerp want bijna alle leden van onze fotoclub wonen daar ook. Bent u in de buurt, loop eens binnen, ze hangen er tot eind mei en zijn zeker het bekijken waard.


De foto's zijn van medeclublid Jan Trouwborst.

Reacties

Vlimbouter zei…
Net een beetje te ver weg voor mij om naar de tentoonstelling te komen. Maar de vlimbouter op de uitnodiging vind ik heel mooi.
Sjoerd zei…
Dat ziet er prima verzorgt uit. Een mooie reclame voor de club.
Lekkerkerk is een geliefd dorp om te fotograferen. Deze foto ziet er bijzonder zonnig uit. Toch gaat mijn voorkeur naar de rechter foto uit. Doorloopwagens zie je vandaag de dag steeds minder. De Krimpener- Vlister- of Lopikerwaard...het is allemaal even mooi!
Fijn weekend en lieve groet
Marthy zei…
Ja, dat is een mooie foto van die vlinder.
Marthy zei…
Ja, het ziet er goed uit, Sjoerd, we zijn er dan ook best trots op.
Marthy zei…
Zo Mirjam, goed van jou dat je Lekkerkerk herkent. De foto van die doorloopwagen is inderdaad heel mooi, gemaakt in Benedenkerk in Stolwijk.
Inge zei…
Mooi hoor, daar mogen jullie trots op zijn!
Elizabeth zei…
Oh, dat ik die foto's heel mooi vind hoef ik niet uit te leggen...

Fijn weekend, groetjes v. Elizabeth
Marthy zei…
Zijn we ook, Inge.
Marthy zei…
Jij weet hoe mooi de Krimpenerwaard is, Elizabeth.