Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste vakantiedag

Hij was als eerste op vanmorgen, onze kleinzoon Sebas van vijf. Ik kwam net met een schaaltje aardbeien uit de moestuin naar boven. Die lustte hij wel, zei hij. Dus oma maakte ze schoon en ze gingen met een beetje suiker in een kommetje. Binnen vijf minuten waren ze op. Hij heeft met een aanloop gesprongen in ons kleine zwembad, zijn broer, neefje en de rest van de familie nat gespoten met een waterpistool en vanmiddag heeft hij zelfs van twee meter hoog gesprongen  in de put die ons riviertje maakt. Een prima eerste vakantiedag.

Reacties

Sjoerd zei…
Heerlijk toch als de familie weer herenigd is. Ik wens ze een fijne vakantie toe.
Bertiebo zei…
Dat wordt genieten
Inge zei…
Ha leuk. Geniet!
Marthy zei…
Bedankt jullie allemaal, we zijn aan het genieten met zijn allen.
Ageeth Mooij zei…
Mooie kerel en een heerlijke leeftijd.
Ik wens je een geweldige opa en oma-tijd!
Emie zei…
Dat je maar even weet dat ie er is! Wat een vent.
Elizabeth zei…
Wat een leuke vakantie zullen ze bij opa en oma hebben... Wie heeft dat nu; een opa en oma in Frankrijk met een groot huis waar je op vakantie kunt?
En wat zullen jullie er ook van genieten!
Marthy zei…
Onze kleinkinderen zullen het nog niet beseffen maar onze kinderen des te meer: hoe waardevol het is om met zijn allen een deel van je vakantie zo door te brengen.
miekequilt zei…
Wat een heerlijke vakantie zal dat voor jullie allemaal worden. Nu maar veel genieten van elkaar!
Echte verse aardbeien uit de moestuin van oma. Als Sebas dertig is, heeft-ie het er nog over (-: Ze hebben een wereldvakantie bij jullie! Het geeft veel drukte maar nog meer gezelligheid. Geniet van elkaar!
Lieve groet
Marthy zei…
Vanmorgen was Sebas samen met neefje Luuk van viereneenhalf lekker aan dammetjes bouwen en ik zei precies hetzelfde tegen onze zoon Bas, Mirjam. 'Dit weten ze over dertig jaar nog'.
Onliemie zei…
Toch echt wel een mooie naam : Sebas. Komt het van Sebastiaan?
Marthy zei…
Toen onze schoondochter de naam van haar tweede boreling met onze zoon wilde bespreken zie die hork: 'Bas of Floor ( zijn broer en zus), leuke namen toch'. Ze kwamen er niet uit en inmiddels wisten ze dat het een jongen ging worden. Hun eerste zoon, toen zeven jaar oud, stelde Sebas voor, een klasgenoot heette ook zo. Prima zei zoon, prima zei schoondochter en aldus geschiedde.