En de winnaars zijn.....

Er waren wel elf mensen die post van mij willen ontvangen, ik hoop niet dat de verwachtingen te hoog gespannen zijn. Maar elf is wat teveel dus ik besloot er vijf uit te loten. De volgende namen kwamen uit de hoge hoed: Inge, Mirjam, Els, Kris en Jeanne. Willen jullie een mailtje sturen met naam, adres en woonplaats naar: mmberends@hotmail.nl  Let wel op die nl, het is dus geen com. Denk nu niet dat er voor het weekend al een envelop uit Frankrijk in je bus ligt, ik moet nog gaan beginnen en soms doet de post van hier er lang over. De andere namen zijn genoteerd en komen over een poosje aan de beurt. Eind juli en begin augustus krijg ik verschillende leuke bezoekers en daarna zal ik wel weer tijd hebben voor de volgende zes.

Reacties

 1. Je kunt het er maar druk mee hebben, Marthy, maar wat leuk dat je de uitdaging aan gegaan bent. Je bent vaak veel creatiever dan je zelf denkt. Veel plezier met enveloppen vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik het de komende dagen zeker druk ga krijgen met die enveloppen, Jeanette. Eens kijken wat er uit mijn handen komt.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee. Echte post is zo leuk. Deze vijf krijgen binnenkort vast wat leuks op de mat.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij was nog op vakantie, maar je zit wel ergens in de pijplijn.

   Verwijderen
 3. Je hebt jezelf heel wat werk bezorgd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet het, Sjoerd, ik krab nu even achter mijn oren.

   Verwijderen
 4. Oh hoe tof... post uit de Ardèche te verwachten... dat is een beetje als op vakantie zijn wanneer die in de bus valt! Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Veel plezier met het vullen en de winnaars ook veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier aan de verzender én de ontvangers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zie ik dat ik zomaar in de prijzen ben gevallen, joepie! Reken maar dat ik je een mailtje met mijn adres ga sturen. Tot zo...
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy