Doorgaan naar hoofdcontent

En de winnaars zijn.....

Er waren wel elf mensen die post van mij willen ontvangen, ik hoop niet dat de verwachtingen te hoog gespannen zijn. Maar elf is wat teveel dus ik besloot er vijf uit te loten. De volgende namen kwamen uit de hoge hoed: Inge, Mirjam, Els, Kris en Jeanne. Willen jullie een mailtje sturen met naam, adres en woonplaats naar: mmberends@hotmail.nl  Let wel op die nl, het is dus geen com. Denk nu niet dat er voor het weekend al een envelop uit Frankrijk in je bus ligt, ik moet nog gaan beginnen en soms doet de post van hier er lang over. De andere namen zijn genoteerd en komen over een poosje aan de beurt. Eind juli en begin augustus krijg ik verschillende leuke bezoekers en daarna zal ik wel weer tijd hebben voor de volgende zes.

Reacties

Je kunt het er maar druk mee hebben, Marthy, maar wat leuk dat je de uitdaging aan gegaan bent. Je bent vaak veel creatiever dan je zelf denkt. Veel plezier met enveloppen vullen.
Marthy zei…
Ik denk dat ik het de komende dagen zeker druk ga krijgen met die enveloppen, Jeanette. Eens kijken wat er uit mijn handen komt.
Mirjam zei…
Wat een leuk idee. Echte post is zo leuk. Deze vijf krijgen binnenkort vast wat leuks op de mat.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam
Inge zei…
Wat leuk :-)
Sjoerd zei…
Je hebt jezelf heel wat werk bezorgd
Marthy zei…
Jij was nog op vakantie, maar je zit wel ergens in de pijplijn.
Marthy zei…
Haha, dat moet je nog afwachten, Inge.
Marthy zei…
Ik weet het, Sjoerd, ik krab nu even achter mijn oren.
Jeanne zei…
O, ik kan niet wachten!!
Onliemie zei…
Oh hoe tof... post uit de Ardèche te verwachten... dat is een beetje als op vakantie zijn wanneer die in de bus valt! Fijn!
Bertiebo zei…
Leuk! Veel plezier met het vullen en de winnaars ook veel plezier gewenst!
Marthy zei…
Er rust een zware taak op mij...jou een vakantiegevoel te geven.
Mirjam zei…
Wat lief van je...
xx
Vlimbouter zei…
Veel plezier aan de verzender én de ontvangers!
Zie ik dat ik zomaar in de prijzen ben gevallen, joepie! Reken maar dat ik je een mailtje met mijn adres ga sturen. Tot zo...
Lieve groet