Doorgaan naar hoofdcontent

Fotosessie met hoedjes

Ik heb twee zoons en drie kleinzoons en ook een dochter en een kleindochter dus in feite ga ik meer met mannen en jongens om in de familie. Ik was dan ook heel blij toen ons laatste kleinkind een meisje bleek te zijn. En al zijn het wel niet mijn kleindochters,  nu ik een paar dagen twee van zulke heerlijke meiden om me heen heb geniet ik extra, even wat anders als altijd die jongens. Het gaat toch vaak over andere dingen, getut met kleren, meidengekibbel, leuk hoor. Voor ze vanmorgen vertrokken moest er eerst nog even een fotosessie gemaakt worden met de hoedjes.

Dit is bijna niet mogelijk met kleinzoons, die trekken dan gekke bekken en steken hun tong uit. Deze twee gaan er lekker voor staan en ik kon een mooie serie maken. Ik hoop dat ze in de toekomst nog heel vaak de weg naar Le Serret weten te vinden want we hebben samen met hen en hun moeder een paar geweldige dagen gehad.



Reacties

Pippa's Hus zei…
Wat een mooie meiden! XX Esther
Wieneke zei…
Het zijn dan ook echt plaatjes van meiden, hoor. Hartstikke leuk!
Emie zei…
Wat lijken deze zusjes op elkaar en zelf heb je ook weer een nieuw kop, zie ik :)
Marthy zei…
Ik was het al weken van plan, die nieuwe kop, maar het was tamelijk druk hier. Getriggerd door jouw mooie foto vond ik dat het nu wel tijd werd.
Marthy zei…
Behalve mooi zijn het ook gewoon van die lekkere gezellige meiden.
Mirjam zei…
Heerlijk terugkijken dus op een paar heel fijne dagen met die mooie, lieve dames.
Fantastisch herinneringen gemaakt.
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Een plezier om ze te fotograferen, Wieneke, dat snap je wel.
Marthy zei…
Ik prijs me gelukkig met zoveel leuk en lief bezoek, Mirjam.
KnutzEls zei…
Ook ik zit in een mannenhuishouden met 2 zoons. Niks mis mee, maar ik was maar wat blij met m'n lieve schoondochter. Zo nu en dan gaan wij samen lekker gezellig op stap en dat doe ik nooit met mn jongens.
jeanne zei…
Wat een leuke hoedjes (en koppies eronder natuurlijk) ik ben gek op hoedjes, maar ik kreeg mijn dochter nooit zo gek om te poseren.
Marthy zei…
Ik ben rijk met een dochter en twee lieve schoondochters, Els. Vooral met mijn dochter ga ik regelmatig een dagje shoppen.
Marthy zei…
Ik hou ook van hoeden, Jeanne. Het kekke hoedje had ik verleden jaar gekocht maar ik draag het nooit en de meisjes wilden het natuurlijk dolgraag hebben. Het rieten hoedjes mag niet weg, dat heb ik al jaren en is nog door mijn dochter gedragen.
Onliemie zei…
Wat een leuke kleindochters en wat lijken ze erg op mekaar... Dat is genieten met dat jong schoon volk rondom je. Mooie meisjes! Mag je best heel erg fier op zijn!
Sjoerd zei…
Ik geef je gelijk, meiden zijn heel anders...
Marthy zei…
Het zijn niet mijn kleindochters, Kris, maar toch wel een beetje familie. Het zijn de dochters van Martine en zij is een zus van een van onze schoondochters. De opa en oma van deze meisjes zijn goede vrienden van ons.
Marthy zei…
En ik ben heel fier op ze!
Marthy zei…
Ja, jij doet ondertussen al aardig ervaring op met een kleindochter;-)
Onliemie zei…
Ja stom van mij maar ik had wat blogposts gemist van je... we waren weer een paar dagen weg... en ik ben in de verkeerde richting gaan bijlezen... :-)
In de weer zei…
Prachtige meiden en ze hebben zo'n lieve lach.
Vlimbouter zei…
De hoedjes staan prachtig op die vrolijke blonde kopjes!
Hier 3 zonen en gelukkig ook 1 dochter. Op kleindochters is het nog eventjes wachten...
Marthy zei…
Het zijn echt lieve meiden, Toos, hun mama kan trots zijn.
Marthy zei…
Met zo'n aantal zullen er toch wel een paar kleinkinderen komen, wacht maar af. Het is leuk!
Nana zei…
Mooie meiden! Geniet ervan.
Elizabeth zei…
~Wat een plaatjes! Zowel de meiden als de meiden met de hoedjes!