Doorgaan naar hoofdcontent

Warm!

Ik ben gewend aan de stilte rondom ons huis dus ik was ik vanmorgen al vroeg wakker. Op een camping, alhoewel dit een kleintje is, hoor je altijd geluiden. Een rits die opengaat, een hoestje of een vroege auto. Lekker een douche genomen en daarna met mijn fototoestel een rondje dorp gemaakt. Deze camping ligt tegen het dorpje Goudargues, net over de grens van de Ardèche in de Gard. Wij kenden het dorp al van vorige bezoekjes, het is erg mooi.






Het dorpje ligt aan de rivier de Cèze. Het is een rustige rivier dus Luuk kan er goed in staan om visjes te vangen. Toen wij daar lekker in de schaduw van de bomen zaten met de beentjes in het water kwamen er veel kano's langs. De temperatuur is hier veel hoger dan bij ons. Voor een paar dagen is het uit te houden maar morgen gaan we weer terug naar de bergen van de Ardèche waar de temperatuur wat meer naar onze zin is.



Reacties

Sjoerd zei…
Hey, ze bestaan nog, de R4'tjes
Mirjam zei…
Lekker hoor zo'n wandeling op de vroege ochtend. En hoe heerlijk voor kinderen, zo'n lekker rustig riviertje. Heeft hij nou ook nog wat gevangen?
Liefs,
Mirjam
Emie zei…
Schattig, die haartjes van Luuk. Mooie ochtendfoto's in fraai licht.
Jeanne zei…
Gelukkig is er water in die warmte. Het ochtendlicht is toch erg speciaal. Ik heb me ook voorgenomen om hier eens vroeg naar zee te gaan, maar 's morgens heb ik me er nog niet toe kunnen zetten. Slap hé. Ik heb nog een paar dagen...
KnutzEls zei…
Leuk om zo even bij de kinderen aan te gaan. Toch weer heel anders dan ....
Jolanda zei…
Heerlijk zo bij het water als het warm is!
Lida zei…
Wat is er leuker voor een kind dan visjes vangen met een schepnetje. Dochterlief was er vroeger ook uren druk mee. Wat een heerlijk land is het toch. Nog twee dagen werken en dan...
Ben al helemaal in de stemming door jouw prachtige foto's.
Mooi de foto's van deuren met een trappetje ervoor.
Vera zei…
Wat een mooie entree is dat zeg die eerste deur van de serie, prachtig. En het Renault 4!! O oh ik heb ook in groene gereden en een Diane en een Ami. Heerlijk door de bochten. Zalig
Marthy zei…
Wat zijn ze toch leuk, hè Sjoerd. Je ziet er nog genoeg hier hoor.
Marthy zei…
Een emmertje vol met kleine visjes, Mirjam, die hij bij het weggaan weer de vrijheid heeft gegeven.
Marthy zei…
Dat zijn die kruinen van hem die recht overeind staan. Heeft opa ook last van. Zijn vader heeft het zo kort dat zijn kruinen niet te zien zijn. Maar alle drie hebben ze die kruinen op precies dezelfde plaats.
Marthy zei…
Bij mij komt er ook niet altijd van om 's morgens vroeg op stap te gaan, hoe vaak ik het me ook voorneem, Jeanne.
Marthy zei…
Het was zeker leuk, Els. Ook dat leven op een camping vinden we voor een paar dagen heel gezellig.
Marthy zei…
Als je met die temperaturen geen water hebt is het geen doen, Jolanda. Tenminste, niet voor ons.
Marthy zei…
Hele fijne vakantie, Lida!
Marthy zei…
Het is een heel mooi plaatsje, Jeanette, en als je zo loopt te slenteren door zo'n dorpje kom je van allerlei fraais tegen.
Marthy zei…
'Op zijn deurknopjes door de bochten' zei Martien altijd van onze lelijke eend.
Inge zei…
Onze eerste kampeervakantie in Frankrijk was in Goudargues, op een kleine camping, le mas de rom. Zó leuk omdat het er super rustig was :-)
Marthy zei…
Dit was camping La Grenouille, Inge. Klein, maar vijftig plaatsen en ook heerlijk rustig.
Mooi, mooi, mooi! Zou zo weer op vakantie naar Frankrijk willen en dat zegt heel wat. (Niet over Frankrijk maar over mijn chronische vermoeidheid.)
Lieve groet
Marthy zei…
Zou willen dat het beter met je gaat en dat je echt kon gaan.
Vera zei…
Jaaaaa! Whhhaaaaa. Op de motor waren dat bij mij de knietjes of de handvaten