Doorgaan naar hoofdcontent

In de uitlopers van de Pyreneeën

Alhoewel het niet koud was vandaag kwam de zon niet echt goed door. Blijkbaar wordt het tijd dat we naar huis gaan. Toch zijn we nog een mooie wandeling gaan maken, bijna tegen de Franse grens aan in de uitlopers van de Pyreneeën. De wandeling was behoorlijk zwaar, ik was blij dat ik na viereneenhalf uur eindelijk de auto weer zag. Maar we waren trots op onszelf dat we dit gedaan hadden.






Bijna aan het eind van de wandeling zagen we dit oude huis door de bomen schemeren en we namen een kijkje. We staan dan altijd even te mijmeren bij zo'n huis en wensen het iemand toe die het wil opknappen. Maar of dat in dit geval nog gaat gebeuren betwijfel ik.



Reacties

Elizabeth zei…
Oh, dat jullie het wandelen zolang volhouden! Prachtige foto's maakte je weer. Ik zou zo graag nog eens naar de Pyreneeën gaan, ben er nog nooit geweest.
Mooi hè, dat ongerepte ...
Annelies zei…
Volgens mij genieten jullie weer volop daar! En dat opknappertje........ jeuken jullie handen niet?
Een Spaans huis opknappen? Lieve groeten
Sjoerd zei…
Die huizen moeten ze voor nop aanbieden als iemand ze wil opknappen. Er moeten toch voldoende mensen na hun pensioen bereid zijn om dit te doen dan.
Emie zei…
Mooie reportage van een fijne sportieve vakantiedag. Goede reis terug naar het Franse huis.
Wow, wat prachtig daar! Ik snap dat jullie er graag wilden wandelen, super mooi!
Marthy zei…
Ook ik zou graag nog eens midden in de Pyreneeën zijn, Elizabeth. Misschien een volgende keer?
Marthy zei…
Als ik dat jeuken voel, Ernest en Annelies, kap ik dat onmiddelijk af. Genoeg gedaan!
Marthy zei…
Zou jij er nog zin in hebben na je pensioen, Sjoerd?
Marthy zei…
Waar we inmiddels weer zijn en die reis is prima verlopen.
Mirjam zei…
Wat zal dit een prachtige wandeling geweest zijn. Hiervoor moet je toch wel wat berg-kilometers in de benen hebben lijkt mij hoor. Zelf ben ik weer aardig in training om weer wat beter te gaan wandelen. Maar zo omhoog en weer omlaag blijft natuurlijk zwaar.
Ik heb genoten van de foto's...
Fijne dag,
liefs,
Mirjam
Marthy zei…
En zo ongerept, Stefanie. Met de auto kwamen we al niemenad tegen, laat staan lopend.
Marthy zei…
Ik ben juist aan het trainen om jou met die 25 km. bij te benen, hihi.
Intrigerend huis. Ik vraag me altijd af wie er gewoond heeft en hoe ze daar leefden. Een beetje mijmeren... Prachtig, de Pyreneeën. Jullie worden straks nog een stel berggeiten (-: Lieve groet
Marthy zei…
Wij kunnen samen wel een kwartier naar zo'n huis staan kijken en dan bedenken wie er gewoond heeft, of het een boerderij is geweest, elkaar bijzonderheden in de bouw aanwijzend en bedenken of het nog waard is om het op te knappen.
Vlimbouter zei…
Wat een schitterend oud huis! Ik kan er ook meteen hele verhalen over verzinnen. Maar je moet wel heel handig zijn om dit huis weer helemaal opgeknapt en nieuw te maken.
Marthy zei…
Ik denk dat het bijna niet meer te doen is, Lut, maar een beetje dromen....