Doorgaan naar hoofdcontent

Blije brievenbus


Dat is leuk thuiskomen! Drie weken weggeweest en dan gaat de brievenbus open en komt er allerlei leuks te voorschijn. Een grote envelop van Toos met daarin, zoals gewoonlijk bij haar, weer zoveel creativiteit dat ik er verbaasd van sta. Een mooi linnen zakje met daarin een kaartje met stoffen opdruk met een afbeelding van de lathyrus en in het kaartje een zakje zaadjes van deze mooie bloempjes. Verleden jaar mislukte mijn zaaisel van lathyrus dus ik ga dit jaar zeker weer een poging wagen. 

Ik herkende het papier van de envelop linksboven direct, dit is een blad uit een van de Richard Scarry boeken. Ze staan, kapot gelezen, nog steeds in onze boekenkast. Het gedicht van de jaarringen was voor de man die met alle soorten gereedschap om kan gaan en bovendien ook wel met hout en bomen. Deze man voelt zich vereerd, een gedicht speciaal voor hem. Toos, wat is dit alles toch weer attent en met liefde gemaakt. Reuze bedankt.

Verder kreeg ik via Postcrossing een kaart uit Duitsland, China en Rusland. En van Bertie een kaart uit Hoorn ter gelegenheid van Valentijn waar ze eigenlijk niets mee heeft maar hij mocht gratis verzonden worden, vandaar. Dank je, Bertie. Zo, was dat een blije brievenbus of niet?


Reacties

Jeanne zei…
Zeker te weten, leuk thuiskomen zo!
KnutzEls zei…
Gewoon geukkig in Stolwijk. Beter kan niet!
Onliemie zei…
Haha leuk! Wat word jij verwend. Ik hoop dat dat morgen ook een beetje meevalt! ;-)
Vlimbouter zei…
Wat een leuke post! Fijn verwennerijtje.
Pippa's Hus zei…
Wat een fijne post! Dat is beter dan rekeningen. ;-) XX Esther
Emie zei…
Had je je jas nog aan, toen je de post opende? Of kan jij je nieuwsgierigheid goed bedwingen en maak je er een rustig genietmomentje van? (ik denk het laatste)
Sjoerd zei…
Dat is past echt thuiskomen...
Marthy zei…
Kan iets wat iemand naar jouw stuurt, helemaal speciaal voor jou, tegenvallen? Nee Kris, dat kan niet.
Marthy zei…
Ik laat het rustig een uurtje liggen en dan wordt het een genietmomentje, Emie.
Oh wat heerlijk. Altijd zo fijn dat er mensen aan je denken en een speciaal pakketje voor je maken.
Kaarten/post is zoveel leuker dan digitale post, ik stuur tegenwoordig ook weer vaker een kaartje. Heerlijk thuiskomen! Groet El
Wat ontzettend leuke en creatieve post!
Marthy zei…
Ik kocht vandaag weer op verschillende adressen in Delft prachtige kaarten, El, waar ik andere mensen blij mee kan maken. Ik vind ze vaak zo mooi dat ik er met moeite afstand van kan doen. Ik zou er het liefst een kamer mee behangen.
Marthy zei…
Ja, Toos is heel creatief, Alet. Die stuurt zulke mooie dingen rond.