Doorgaan naar hoofdcontent

En toen werd het ochtend.......

en lag er een dik pak knisperende sneeuw. Wat een verrassing, wat een prachtig cadeautje op onze laatste dag.  En wat ziet de wereld en dan betoverend uit.


Na afscheid genomen te hebben  van onze huttenbaas gingen de Belgen nog een stukje naar boven om daar een rondje te maken en wij gingen met het andere echtpaar op weg naar beneden. 





Bijna beneden kwamen we Serge en zijn hulpje Agaath tegen, samen met nog twee andere mannen, alweer op weg naar boven. Via een ander pad waren die twee afgedaald om voorraden op te halen om die naar boven te sjouwen. Naar gelang het aantal bezoekers van de hut moet dat een paar keer per week gebeuren. Wat een gesjouw.


Beneden was al te merken dat daar veel minder sneeuw was gevallen, maar het bleef nog lang een mooie witte wereld. In Champcella aangekomen lag er geen spatje sneeuw meer maar tegen de avond begon het voorzichtig te sneeuwen. We zullen zien hoe de wereld er morgen uit ziet.


Reacties

Jeanne zei…
O wat mooi! Kwamen jullie sneeuwschoenen nog eens echt van pas!
Haak en Pen zei…
Wauw , wat een sprookje
Sjoerd zei…
De is dan een mooie verrassing als je dat meemaakt, daar waren jullie tenslotte voor gekomen.
Onliemie zei…
Zie ne keer! Toch nog sneeuw! Mooi met dat zonnetje zo er bij...Dat is puur genieten!
Serge en Agaath zijn net zo getraind als de postbodes die iedere dag de Cauberg op moeten fietsen!
Wat een overweldigende foto's. Mocht je komende kerst geen zin hebben om kaarten te kopen dan kun je een van deze foto's af laten drukken (-:
Lieve groet.
Oh wat mooi!!!! vooral de 5e foto vind ik mooi. En de foto van die dame, zo kunnen genieten is toch prachtig.
Ageeth Mooij zei…
Wat heerlijk wakker worden, zo'n mooie wereld!
miekequilt zei…
Ik geniet mee met jullie heerlijke vakantie. Bedankt voor de mooie foto's.
Emie zei…
Dus sprookjes bestaan echt?
Pippa's Hus zei…
Wat fijn voor jullie dat jullie nog sneeuw hadden! Joepie!! XX Esther
Elizabeth zei…
Dit is werkelijk prachtig en om jaloers op te worden... Een hele witte wereld om je heen, geweldig om zo wakker te worden.
Marthy zei…
Mooier kon bijna niet, Jeanne.
Marthy zei…
Die twee hadden ons boven uitgezwaaid en zijn toen als berggeiten via een andere route naar beneden gegaan waarna wij ze op onze weg naar beneden al weer tegenkwamen. Stom verbaasd waren we.
Marthy zei…
En die hele witte wereld was nog door niemend verstoord. Geen auto's, geen mensen, zelfs geen honden. Maagdelijke sneeuw, overal om ons heen. Wij waren de eersten die naar beneden gingen.
Vlimbouter zei…
Prachtig toch, die kraakverse witte wereld!
Prachtige winterplaatjes!
Vera zei…
Wat heerlijk Marthy, om zo even mee te genieten. De rommel in de hutten is erg herkenbaar het gezamenlijk slapen ook. Ik dacht nog even dat er bij jullie in Le Serres ook sneeuw zou liggen. Nee dus en géén lekkage in de schapenslaapkamer, zoals ik 'm noemde, beneden
Marthy zei…
Jammer genoeg geen sneeuw hier, Vera. Er is wel twee keer een behoorlijk pak gevallen hoorde ik net van Robert.