Doorgaan naar hoofdcontent

Krachtvoer

Ze komen ieder jaar wel een paar dagen langs, Martine, de zus van schoondochter Wietske samen met haar dochters en deze keer ook nog een vriendin. Martine had haar fiets achter in de auto liggen dus zij en de man gingen vanmorgen een rondje fietsen. En ik kon de meisjes overhalen om een stukje te gaan wandelen. 'Niet te ver hoor', kreeg ik te horen want op die leeftijd is wandelen niet hun hoogste prioriteit.

Op de foto willen ze wel, ik heb er nog een paar met allemaal gekke bekken. Ze waren nog nooit in het voorjaar geweest en verwonderden zich er over dat de rivier zo te keer ging. Ja, 's zomers fluistert hij maar nu brult ie, zeker met al dat water wat er de laatste tijd is gevallen.


'Keer je eens om, Brecht' vroeg ik, 'dan stuur ik deze foto naar je oma'. Ze liep daar zo mooi tussen al die voorjaarsbloemen. We liepen uiteindelijk twee uur en de dames waren echt niet uitgeput. Kwam vast door die dikke plakken cake die ik meegenomen had in de rugzak. Krachtvoer!



Reacties

Pippa's Hus zei…
Wat gezellig met 3 van die meiden! XX Esther
Gezellige visite en leuke foto's van de jonge dames!
Elizabeth zei…
Wat een leuke meiden! Heerlijk dat ze zo genoten hebben...
Dat wilde water is indrukwekkend, wat een kracht heeft dat!
marga zei…
Prachtige voorjaarsplaatjes met een paar evenzo prachtige dames.
Groeten
Marga
Onliemie zei…
De cake is dus gelukt! :-)Leuk zo wandelen met dat jong geweld. Wacht maar tot die wat ouder zijn. Dan keert het helemaal en voor je het weet trekken ze de halve wereld rond met een zware rugzak op hun rug.
Sjoerd zei…
Dat zal wel veel gegiebel zijn met drie van die meiden om je heen...
miekequilt zei…
Het wandelen zit echt in je bloed, Marthy. Leuk dat je de jongedames meekreeg.
Leuk dat die meiden meegingen
Leuk, en mooie foto's heb je van ze gemaakt. Vooral die van Brecht die achterom kijkt.
Marthy zei…
Ja, die foto vond ik ook zo leuk en ik heb hem inmiddels naar haar oma in Nederland gestuurd.
Marthy zei…
Die gaan over een paar jaar echt niet meer braaf met hun moeder mee, Kris. Maar ik heb al een paar keer gezegd dat ze straks ook met vriendjes of vriendinnen langs kunnen komen.
Marthy zei…
Sjoerd, jij hebt nog geen idee hoe erg drie van die meiden de slappe lach kunnen hebben. Maar dat komt wel tegen de tijd dat je kleindochter met vriendinnen op die leeftijd zijn.
Marthy zei…
Hun moeder vond het heel wat dat ik ze mee kreeg, Mieke.
Emie zei…
Wat een gezelligheid brengen zulke gasten met zich mee. Veel plezier met elkaar!