SchattenEen deel van de schatten die ik afgelopen week op brocantes verzamelde staan hier op een tafeltje uitgestald. Dat tafeltje heb ik trouwens ook gekocht en ik zag mijnheer mijn echtgenoot er al direct met een scheef oog naar kijken, zo van: "wat moet ze daar nu weer mee?" Wijs geworden zegt hij niets, want hij weet dat het goed komt. Erg blij ben ik met de spiegel helemaal achteraan. Dit model zocht ik al een tijdje, maar óf ze waren te duur óf opgevreten door de houtworm. En dan die kannetjes, zijn ze niet geweldig? Ik heb er nog meer, maar moet oppassen dat ik er niet teveel krijg, straks heb ik geen plek meer om ze  neer te zetten.

Reacties

 1. Prachtige score! Niks aan dat tafeltje doen hoor, dat sleetse is juist zo mooi. Heerlijke kannetjes. O, dat voldane gevoel bij succesvolle vondsten, ik leef helemaal met je mee Marty

  NB: ik ben geen robot :)zou je cijfer-en lettercode niet kunnen verwijderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Emie,cijfer- en lettercode eruit gehaald. Besefte niet meer dat het erin zat, ik zie het namelijk niet. Begon me er de laatste tijd bij anderen ook aan te ergeren. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Marthy en in het vervolg zal ik jouw naam goed spellen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy