Wat vliegt daar

Mooie vlinder, maar ik weet de naam niet. Gezocht op internet, maar ik kom er niet uit. Wie het weet mag het zeggen, graag zelfs. Een vroeg bericht, want het gaat onweren dus alle stekkers gaan eruit en vanavond ga ik uit eten met Jan en Catherine in Les Ollières. Daar staat een restaurantje waar we nog nooit geweest zijn en Jan en ik willen zo graag weten hoe het daar is. Er komen veel vrachtwagenchauffeurs, dat is meestal een goed teken.

Reacties

 1. Die vlinder....die ken ik niet. Maar wat baal ik als ik het buiten zie regenen terwijl jullie daar prachtig weer hebben. Martine komt morgen naar Akkie, zij hebben al een week zwemmen in het zuiden achter de rug maar ik heb haar net maar even verteld dat de weerstations bij jullie in de buurt gemiddeld 35 graden celcius tot maandag voorspellen! Het zwembad bij Akkie zal wel vol zijn.
  Alvast een goede reis voor zaterdag, misschien zondag even een Hollands bakkie en mocht je morgen toevallig nog in het kasteel zijn dan een kus aan mijn zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.vlindernet.nl/vlindersoort.php?vlinderid=1097

  Hallonoma, ik denk dat het de parelmoer vlinder is. Kijk maar op de website
  Groet Thijs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thijs, dat denk ik ook:
  petit Nacré (Issoria lathonia)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben ik toch blij met zo'n knappe kleinzoon, het is net een wandelende enceclopedie, hij weet namelijk ook heel veel van voetbal.
  Jij ook, Marianne?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, ik weet niets van voetbal, maar inmiddels wel weer wat meer van paddestoelen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy