Ingetogen?

Jacek en Wietske namen nog een logeetje mee naar ons kerstdiner wat we dit jaar op kerstavond gaven. Drie kleine mannetjes die voor behoorlijk wat lawaai zorgden maar zo lief speelden dat je ze dat eerste vergaf. Netjes is het dan niet meer in huis, maar daar zijn wij makkelijk in, we letten gewoon op waar we onze voeten neer zetten.

Voor die kleintjes pas je het eten wat aan, dus dat werd patat met balletjes van oma en dan mag bij ons gewoon de mayonaise en ketchup op tafel, want dat vinden ze lekker. Als dessert aten ze de versierde cupcakes die Sebas en zijn vriendje Leander 's middags met Wietske gemaakt hadden.

Thijs eet met de groten mee en vond het net als zijn oom Bas zeer smakelijk.

De mannen begonnen moe te worden en mochten voor het naar bed gaan nog even een filmpje kijken samen met hun knuffels.

Zelfs de volgende ochtend zat de stemming er nog goed in. Jacek had inmiddels al ruim een uur hardgelopen rondom Stolwijk. Een feest van herkenning, zei hij. Inmiddels is het spul naar huis en zitten wij met zijn tweeën te genieten van de rust die weer neergedaald is op huize Berends. Het was weer heerlijk om ze allemaal bij elkaar te hebben, het eten was ontzettend lekker maar het zal me nooit lukken om met dit stelletje druktemakers een ingetogen kerst te vieren.

Reacties

  1. Heerlijk toch? Iedereen zichzelf, geen kerststress en wel dikke pret.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb weer genoten mijn zooitje ongeregeld, Emie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy