Vive la France

De auto is leeg, de meeste tassen en dozen zijn uitgepakt en vanmiddag zijn er ook nog boodschappen gedaan in Privas, want we moeten wel eten natuurlijk. De eerste eetafspraak is gemaakt, zaterdagavond is een feestavond met repas in St. Julien du Gua waar we met Marie-Christine heen gaan en ik moet nog even vrienden bellen om voor zondag iets af te spreken. Tussen dit gerommel door nog wel de tijd gevonden om de oude bloemen uit mijn hortensia te knippen. Samen met Marie hebben we vanmorgen op de stenen tuintrap, we hadden nog geen tuinstoelen buiten staan, in het zonnetje koffie gedronken terwijl we op een merelconcert werden getrakteerd. Vive la France.

Reacties

 1. Hoi Marthy,

  Met veel plezier volg ik al een tijdje je blog, je schrijft leuk! Wij wonen zelf ook in de Ardèche vlakbij Aubenas. Je mag dit berichtje best weer verwijderen want het is niet flauw bedoeld. Ardèche is namelijk met een streepje naar links ipv een dakje.

  Groetjes,
  Annemiek Hillen
  corbery.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie je genieten! Fijn Frans seizoen toegewenst, Marthy.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je reageert, Annemiek en je hebt gelijk over dat streepje, ik heb het nagezocht en zal het verbeteren. Sorry voor het late antwoord, maar de reacties op mijn blog komen niet meer in mijn mailbox terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gaat zeker lukken Emy. Jullie zijn bijna ook zover, wat een fijn vooruitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vond het dakje juist leuk: huis in de Ardeche

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy