Het nieuwe speelgoed

Zo spelen kinderen tegenwoordig en op deze leeftijd zijn ze er slimmer en sneller mee dan ouderen. Thijs en drie zoontjes van nichten van mij vermaakten zich prima bij mij aan de tafel met hun speeltjes en oma vond het al lang goed want die had genoeg te doen. Veel aanloop van familie vandaag, druk maar ontzettend gezellig. Vanavond blijven Luuk en Saar slapen, dus dat wordt morgen nog even genieten voor opa en oma.

Reacties

 1. Ik lees je blog elke dag met veel plezier. Wat een energie en wat een leuke ideeën, zoals je serie "kleurrijk" b.v. Wens je veel plezier in Frankrijk binnenkort en geniet vooral. We hebben ook 13 jaar een oude gerestaureerde boerderij gehad in de Bourgogne, maar 2 jaar geleden verkocht i.v.m. leeftijd en kleinzoon, die we te weinig zagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Marthy, zo gaat dat tegenwoordig. Als ze nou ook maar buitenspelen ter compensatie, dan vinden wij oma's het prima. En het geeft wel de nodige rust op zo'n drukke dag. Leuk dat je toch nog tijd vond voor een blog. Welterusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je reageert. Ja, kleinkinderen blijven trekken, heerlijk dat jullie er nu veel van kunnen genieten. Wij gaan ze weer voor een week of zes achterlaten, niet makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig speelt Thijs ook veel buiten Emie, voetballen en bussie trap met zijn vriendjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit mogen ze van mij ook niet de hele dag hoor... Hier voetballen ze buiten op straat of zijn ze met dit weer aan het skeeleren. Heel veel (woon) plezier in Frankrijk de komende tijd!
  X Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy