Een zee van roze

Onder een stralende zon vandaag Frankrijk doorkruist om aangekomen in het Eyrieuxdal de perzikbomen in bloei te zien staan. We eindigden de reis met twintig graden om vier uur vanmiddag en troffen huis en tuin in goed staat aan. Wat vochtproblemen maar niets dat niet verholpen kan worden. Volgens Marie-Christine, die heel blij was om ons te zien, heeft het drie maanden achter elkaar geregend. Maar nu schijnt de zon en volgens de meteo blijft hij dat voorlopig doen en daar gaan we van genieten.

Reacties

 1. Wat een plaatje. Veel plezier in La Douce France

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug in Ardeche en genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen dat jullie weer heelhuids "thuis" zijn gekomen.
  En wat een superfoto! Geniet van alles, zet het op je blog en ik geniet mee. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook wij zijn net thuis gekomen van vakantie, in Spanje zag je zeeën van bloeiende amandelbomen die schitterde in de zo'n met hun bloesem.
  Wat was het daar prachtig het leek erg veel op deze boom

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom in La douce France, hier ook wat vochtproblemen, het heeft hier inderdaad veel geregend,veel schade aan de wegen. Wat zullen jullie blij zijn dat voor dat jullie naar Nederland gingen, nog rondom het huis dakgoten hebben geplaatst, dat heeft een hoop ellende tegengegaan, maar zoals je al schrijft het zonnetje schijnt volop en dat blijft voorlopig wel zo, dus genieten van al wat bloeit en groeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt allemaal voor jullie leuke en lieve reacties. Ik krijg die reacties op dit moment niet door in mijn mailbox, een klein probleempje wat ik nog even op moet lossen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy