Medina van Tétouan

Eerst vanmorgen buiten de deur in een hotel ontbeten en daarna zijn we met Hoessein naar zijn geboortestad Tétouan gereden. De medina daar is een van de mooiste van de Maghreb en we hebben er met Hoessein als gids een paar uurtjes door heen gezworven. Alles, maar dan ook alles is er te koop, je kijkt je ogen uit. Het krioelt er van de mensen, veel traditioneel gekleed maar ook moderne jonge meisjes.
 
Gezamenlijk nog even thee gedronken op een terrasje waarna wij onze route zuidelijker hebben voortgezet en Hoessein een taxi terug heeft genomen naar Tétouan. Na anderhalf uur rijden zijn we aangekomen in Chefcaouen, de camping daar gevonden en ons geïnstalleerd. Er staan hier heel veel Nederlanders, de meesten met campers.
Reacties

 1. Ha Marthy, daar aan de overkant van de Middellandse Zee... Wij vroegen het ons al af. Maar er zijn dus campings in Marokko. Dat had ik niet bedacht.
  Dag,
  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om een enthousiaste privégids te hebben en wat een fraaie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van jullie vakantie! Wat een sfeervolle foto's weeral...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lang leve google maps, zo kunnen we volgen waar jullie langs gaan en zo zagen we ook al fantastische fotos van de locatie waar jullie nu zitten. Blijven jullie daar lang?
  Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bonjour Les Marts. Wat fijn, dat ik bij jullie in de auto mag zitten (wel op een kleine plek...) zodat ik kan genieten van alle belevenissen. Supermooie foto's Marthy. Ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja hoor Madelief, er zijn hier camping. Misschien wat primitiever dan in Europa, maar het is goed te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, zo'n gids was daar wel nodig, Emie. Maar verder moeten we het met de reisgids in boekvorm doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt genieten, Heidi. Zo anders dan in Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We zijn alweer op de volgende locatie, Wiets. Eigenlijk zou ik een kaartje moeten maken zodat jullie kunnen zien waar we zitten, maar dat vind ik nog een beetje moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We zijn alweer op de volgende locatie, Wiets. Eigenlijk zou ik een kaartje moeten maken zodat jullie kunnen zien waar we zitten, maar dat vind ik nog een beetje moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ien, kijk maar lekker mee over mijn schouder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy