Kamelenrace

Met het vallen van de avond trekken de kamelen langs, een prachtig gezicht. We staan dan ook op een unieke plek, alle routes, wegen zijn er niet, uit de woestijn beginnen of eindigen hier. Stoere knapen op motoren komen in grote stofwolken aanrijden en maken even gebruik van de povere faciliteiten op onze camping.

Vanmiddag naar het dorp gelopen voor de kamelenrace. Het is natuurlijk een toeristisch gebeuren maar leuk om te zien en wat foto's te nemen. Vanavond gaan we, net zoals gisteravond, weer naar de optredens kijken. Dat is echt genieten. Bekende Afrikaanse bands treden op en hun muziek is echt fantastisch, dat swingt de pan uit. Iedereen is in beweging, heel leuk om mee te maken.Reacties

 1. Weer zo'n superdag voor jullie met veel mooie foto's.
  Wat een prachtige reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig en spectaculair! Geniet elke avond weer van je foto's. Bijna niet te bevatten dat jij daar real time die foto's naar ons in ons koude kikkerlandje stuurt. Veel plezier nog de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toevallig heet ik ook Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Ien, het is hier prachtig. Ik wist dat Marokko mooi was, maar zo mooi....,niet te bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je reageert, Ineke. Die foto's maken is niet zo moeilijk, versturen kost iets meer moeite. Niet overal goed internet en het kost vaak veel tijd. Maar ik heb het er graag voor over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wederom genoten, wat een reis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed hè, Wiets. Ga maar sparen, jullie, ook de kinderen, zouden het fantastisch vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy