Doorgaan naar hoofdcontent

Kamelenrace

Met het vallen van de avond trekken de kamelen langs, een prachtig gezicht. We staan dan ook op een unieke plek, alle routes, wegen zijn er niet, uit de woestijn beginnen of eindigen hier. Stoere knapen op motoren komen in grote stofwolken aanrijden en maken even gebruik van de povere faciliteiten op onze camping.

Vanmiddag naar het dorp gelopen voor de kamelenrace. Het is natuurlijk een toeristisch gebeuren maar leuk om te zien en wat foto's te nemen. Vanavond gaan we, net zoals gisteravond, weer naar de optredens kijken. Dat is echt genieten. Bekende Afrikaanse bands treden op en hun muziek is echt fantastisch, dat swingt de pan uit. Iedereen is in beweging, heel leuk om mee te maken.







Reacties

Ineke zei…
Weer zo'n superdag voor jullie met veel mooie foto's.
Wat een prachtige reis!
Unknown zei…
Geweldig en spectaculair! Geniet elke avond weer van je foto's. Bijna niet te bevatten dat jij daar real time die foto's naar ons in ons koude kikkerlandje stuurt. Veel plezier nog de komende tijd.
Ineke zei…
Toevallig heet ik ook Ineke
Marthy zei…
Ja, Ien, het is hier prachtig. Ik wist dat Marokko mooi was, maar zo mooi....,niet te bevatten.
Marthy zei…
Leuk dat je reageert, Ineke. Die foto's maken is niet zo moeilijk, versturen kost iets meer moeite. Niet overal goed internet en het kost vaak veel tijd. Maar ik heb het er graag voor over.
wietske zei…
wederom genoten, wat een reis!!
Marthy zei…
Goed hè, Wiets. Ga maar sparen, jullie, ook de kinderen, zouden het fantastisch vinden.